Teroriştii islamişti şi-au propus să doboare avioanele occidentale cu ajutorul scorpionilor

1.350 vizualizari

Un ucenic terorist a sugerat o nouă tactică pentru a genera panică, şi anume introducerea de scorpioni într-un avion de linie, la câteva zile după apelul lansat de numărul doi din al-Qaida, pentru organizarea de noi atacuri împotriva Occidentului.

Într-un mesaj postat pe forumul unui site islamist, un bărbat care se identifică drept Abu Yaqeen al-Askeri scrie: „ceea ce trebuie este un număr mare de scorpioni” , potrivit centrului american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE.

Scorpionii ar fi introduşi într-un „zbor-ţintă”, într-un „container de plastic sau într-o sticlă sau o geantă mică” şi ar trece de detectoarele de metale şi explozivi. După ce decolează avionul, containerul cu scorpioni ar fi deschis, făcând din acest zbor un „infern”, continuă Abu Yaqeen al-Askeri, încheindu-şi mesajul cu „hahaha”.

În alte mesaje se sugerează de asemenea introducerea de păianjeni, viespi sau şerpi, ca într-un film de groază, în sistemul de ventilaţie care duce către cabină. „Ar fi mai bine, ar ajunge la piloţi. Dar aţi fi şi voi înţepaţi”, scrie un internaut care se semnează Abdullah al-Anbari.

Sursa: Mediafax

P.S. Mie această ştire mi se pare a fi amuzantă, decât una care s-o luăm în serios. Aşa de mult au decăzut au decăzut organizaţiile teroriste încât de la atacuri cu bombe au trecut la atacuri cu scorpioni?