Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Michael Jackson îl admira pe Hitler şi credea că l-ar fi vindecat

145

Michael-Jackson-HitlerMai multe interviuri înregistrate cu Michael Jackson arată că starul american îl admira pe liderul nazist Adolf Hitler, considerându-l un geniu. Cântăreţul, care a decedat în luna iunie 2009, era de asemena convins că, dacă ar fi avut ocazia să vorbească vreodată cu Hitler, ar fi reuşit să vindece răul ce sălăşluia în acesta. Potrivit lui Michael Jackson, dictatorul – responsabil de ucidereea a 6 milioane de evrei – ar fi avut nevoie de “ajutor” şi “terapie”, relatează “The Telegraph”.

Jackson a făcut aceste afirmaţii unor intreviuri acordate rabinului Shmuley Boteach, cu care ajunsese să lege o strânsă prietenie. Conversaţiile au fost înregistrate cu acordul cântăreţului şi transcriptul lor a fost publicat într-o nouă carte “The Michael Jackson Tapes”. În timpul unuia dintre interviuri, Jackson spunea: “Hitler a fost un orator genial. Pentru a reuşi să facă atâţia oameni să se schimbe şi să urască, trebuia să fie un showman adevărat şi chiar a fost”, i-a declarat Michael Jackson prietenului.

Boteach, care a predat religia ebraică timp de 11 ani la Oxford, l-a provocat apoi pe cântăreţ cu o nouă întrebare: “Crezi că dacă ai fi avut la dispoziţie o oră cu Hitler ai fi reuşit cumva să îl atingi emoţional? “Absolut. Ştiu sigur că aş fi putut”, a răspuns Jackson. “Trebuie să îi ajuţi, să le oferi terapie, să îi înveţi că undeva de-a lungul drumului, ceva în viaţa lor a fost greşit”, a explicat cântăreţul. Boteach, care a înregistrat peste 30 de ore de interviuri cu Jackson, a ţinut totuşi să precizeze că “Michael dispreţuia ceea ce făcuse Hitler. Când a ajuns însă să creadă că ar fi putut să-l vindece pe Hitler, a dat dovadă de o naivitate totală.”

Sursa: www.ziua.ro

Orgoni Crystal