Site de secrete, stiinta si metafizica

Cine bea ţuică, îşi protejează inima…susţin unii cercetători

0 48

om betivŢuica ar putea avea efecte curative în cazul unor probleme cardiace sau tipuri de cancer, susţin unii cercetători.Înainte să vă minunaţi, trebuie să ştiţi că mai mulţi cercetători alcoolici, pe cale de a-şi rata cariera, s-au gândit să-şi spele “păcatele” studiind paharul. În acest mod au aflat că vodca este foarte bogată în calorii şi poate conţine urme de vitamine.

Iniţial, vodca a fost folosită în scopuri medicinale. Chiar şi acum, dacă nu ai la îndemână spirt, nu te fereşti să arunci peste o rană deschisă puţină vodcă, numai să nu se infecteze. Prin Rusia, ba chiar şi pe la noi, spirtoasele sunt folosite pentru a te încălzi în zilele geroase de iarnă şi pentru a trata răceala.

În rest, nu s-a demonstrat nicio altă proprietate medicală a ţuicii. Doar încăpăţânaţii încearcă să-şi mai trateze astfel inima frântă, vreo frustrare sau plictiseală.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie