Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Peştii simt durere? De asta n-ar trebui să-i prindem? Răspunsuri şi explicaţii halucinante

129
blank
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

De pe pagina de Facebook Vegan, avem o postare despre cât de “rău” este peştele pentru a fi consumat de către oameni. Să citim din postare:

“Peștii simt durere, se sufocă și suferă când îi scoatem din apă. Cu toate acestea, îi chinuim și îi ucidem în timp ce mișcă, în timp ce se zbat și încă respiră. E complet inuman să luăm o viață, o viață care se chinuie să supraviețuiască. Odată cu acei pești scoși cu plasele din apă sunt prinse și foarte multe țestoase de mare, delfini, rechini, balene care vor muri de foame din moment ce nu se pot mișca. Pentru că nu se pot vinde, vor fi aruncate în mare (…) Dacă nu ne vom opri din a mai prinde și mânca pești, vom elimina tot peștele din ocean până în 2038 (…) Peștii conțin metale grele care ne vor afecta creierul, mercur, cadmiu. Înlocuitori ai peștelui pot fi cu ușurință nucile și semințele de in precum și alte plante marine precum algele sau spirulina”.

Marea majoritate a comentariilor sunt împotriva acestei postări. Citez unul din ele: Dacă era greșit să mâncăm animale, muream de la carnea lor. Veganilor, când consumați apă și o poluați, nu vă mai gândiți la pești nu? Ca fapt divers, și plantele simt când sunt mâncate. Nu sunt cine știe ce creștin, dar Dumnezeu în Biblie nu zice că e greșit să mănânci animale, ba oamenii erau chiar îndemnați să le sacrifice. Nici eu nu susțin chinuirea animalelor sau uciderea lor pentru alte scopuri înafară de a le mânca”.

blank

Orgoni Crystal