Cercetătorii americani sunt bulversaţi: s-au găsit găuri misterioase pe fundul oceanului, ce par a fi artificiale!


Mai multe găuri neidentificate, care apar într-o linie dreaptă și sunt consistente ca mărime și formă, au fost găsite la 2.660 de metri pe fundul Oceanului Atlantic de către oamenii de știință de la Administrația Națională pentru Oceane și Atmosferă (NOAA), în timpul expediției  „Voyage to the Ridge 2022” în mijlocul Oceanului Atlantic. Așa cum stau lucrurile, nimeni nu pare să știe cine sau ce a creat găurile sau de ce au fost ele create.

Misterul a determinat NOAA să facă apel la public pentru ajutor. „OK, utilizatori de Facebook. Este timpul să scoatem pălăriile de oameni de știință!” se spune în postarea de pe Facebook. „În scufundarea efectuată de Okeanos, am observat câteva dintre aceste seturi de găuri sedimentare. Aceste găuri au fost raportate anterior din regiune, dar originea lor rămâne un mister. Deşi găurile par aproape sigur a fi artificiale, grămezile mici de sedimente din jurul găurilor le fac să pară că ar fi fost excavate de… ceva. Care este ipoteza voastră?”

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): news.com.au

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock