Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cel mai norocos hoţ din lume: a jefuit de două ori aceeaşi bancă, având un noroc chior

84

blankSecretul succesului în viaţă este adesea găsirea unei formule câştigătoare şi respectarea ei. În cazul unui jaf la bancă însă, este prudent să-ţi mai variezi strategiile, pentru a nu fi prins. Sau, şi mai bine, să ai coincidenţele de partea ta.

Un hoţ care a avut parte de noroc din plin s-a ataşat de o bancă din Detroit. Intrând în sediul băncii, s-a apropiat de funcţionarul de la primul ghişeu şi i-a strecurat pe sub geamul de protecţie un bilet pe care scria: „Am o armă. Dă-mi toate bancnotele de 100, 50 şi 20 pe care le ai. Nu-mi da banii însemnaţi sau pe cei cu cerneala invizibilă, fiindcă o să-ţi pară rău.” Funcţionarul a pus banii într-un plic mare, maro, şi i l-a întins. Hoţul l-a luat, a trecut pe lângă paznic, a ieşit în stradă şi a dispărut în mulţime.

Imediat ce el a plecat, funcţionarul a apăsat butonul de panică. Camerele de supraveghere erau funcţionale, însă nu înregistraseră nimic deoarece rămăseseră fără bandă cu două zile în urmă şi nimeni nu înlocuise casetele.

După câteva săptămâni, acelaşi hoţ a intrat în aceeaşi bancă, s-a apropiat de acelaşi funcţionar şi i-a strecurat acelaşi bilet. Şi de această dată casierul a umplut un plic maro cu bani, iar hoţul l-a luat şi a ieşit. Acum la uşă nu mai era niciun paznic. Acesta se afla împreună cu directorul într-un birou din spate, revăzând înregistrările din ultimele trei săptămâni, în încercarea de a-l zări pe hoţ în bancă într-una dintre zilele în care camerele funcţionaseră. Şi cum ei lucrau cu camerele de supraveghere, nici de această dată furtul nu a fost înregistrat.

Orgoni Crystal