Ce miracol medical! Ea este Olivia, fata „bionică”, care nu simte foamea, durerea sau somnul

  •  
  •  
  •  
  •  

Olivia Farnsworth este o fetiță drăguță care i-a lăsat mască pe medici, atunci când aceştia au descoperit că ea are o afecțiune ciudată cromozomială, care o face să nu aibă senzaţiile de foame, oboseală sau durere. Este o afecțiune atât de rară, încât fata din Marea Britanie se crede că este singura persoană din lume care prezintă împreună cele trei simptome. Este ceva ciudat, dar și miraculos în același timp.

Ciudata tulburare îi permite fetiţei să-şi continue activităţile timp de 5-6 zile, fără să doarmă și să se hrănească. Viața ei este incredibil de ciudată, înconjurată de un mister științific inexplicabil. Astfel, Olivia are stranii abilități super-umane.

Rara afecțiune a micuței Olivia este descrisă ca fiind „ștergerea cromozomului 6”. Unii dintre medici au numit-o „fata bionică”, ca şi cum ar fi o fiinţă fabricată din oțel, neavând niciun sentiment de pericol.

În 2016, când Olivia avea doar 7 ani, a ieșit odată cu mama ei și a fugit pe stradă. A fost lovită de o mașină și târâtă la aproximativ 100 de metri pe drum. După acel accident teribil, fata s-a ridicat și a început să meargă la mama ei. Ea i-a spus mamei: „Ce s-a întâmplat?”

Din cauza impactului, fata ar fi trebuit să aibă răni grave. Avea pe piept o urmă de cauciuc. Dar singura ei rană era, la prima vedere, faptul că fata nu avea piele pe degete. Odată cu accidentul, i-a fost afectată şi buza, iar mai târziu fetiţa a trebuit să fie supusă unei intervenții chirurgicale plastice majore pentru a corecta buza.

În general, anomalia cromozomială (lipsa unor cromozomi) provoacă la persoanele afectate diferite boli și dizabilități. De exemplu, sindromul Down este o tulburare genetică a cromozomului 21, provocând întârzieri de dezvoltare și intelectuale. Oricum, există sute de boli și dizabilități legate de ștergerea cromozomilor, dar cazul Oliviei este unic.

Mama Oliviei trebuie să se asigure de fiecare dată că Olivia nu trece peste mese și consumă caloriile necesare pentru a fi sănătoasă. Dar partea tristă este că micuței Olivia i se administrează somnifere în fiecare seară, pentru a se putea odihni. În plus, ea efectuează controale medicale săptămânale pentru a se verifica dacă nu are leziuni sau boli interne.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page