Un profesor celebru de la Harvard ne spune clar că acum 4 ani ne-a vizitat o sondă spaţială extraterestră! V-am spus eu că 2021 va fi anul dezvăluirilor-bombă…


În 2017, atunci când misteriosul obiect ceresc pe nume Oumuamua ne-a vizitat sistemul nostru solar, datorită orbitei sale neobişnuite, oamenii de ştiinţă au presupus că acesta ar proveni din afara lumii noastre, mai precis dintr-un sistem stelar binar vecin cu sistemul nostru solar, fiind cel mai probabil evacuat de acolo în timpul formării planetelor (vedeţi articolul Misteriosul obiect cosmic Oumuamua provine dintr-un sistem binar de stele, situat în afara sistemului nostru solar).

În 2018, conform unei teorii publicate de astronomii de la Harvard Smithsonian Center for Astrophysics (Centrul Harvard Smithsonian pentru Astrofizică) – Samuel Bialy și Abraham Loeb – Oumuamua ar fi o sondă spaţială trimisă pentru o misiune de recunoaștere în regiunea interioară a sistemului nostru solar, fiind posibil să provină de la o civilizație extraterestră. Cum de au ajuns la această concluzie cei doi astronomi? Întrucât datele provenite de la satelitul Pan-STARRS-1 din septembrie 2017 arătau că Oumuamua a prins viteză, un lucru surprinzător, întrucât piatra misterioasă trebuia să încetinească, conform legilor fizicii.

Acum însă, unul din oamenii de ştiinţă care a elaborat această teorie incredibilă, Abraham Loeb de la Harvard, a scos o carte pe această temă – „Extraterrestrial: The First Sign of Intelligent Life Beyond Earth” (adică, în traducere „Extratereştri: primul semn al vieţii inteligente dincolo de Pământ„). Cercetătorul continuă şi în această carte să-şi susţină teoria că Oumuamua ar fi o sondă spaţială extraterestră, venită să ne exploateze lumea, în ciuda scepticismului majorităţii lumii ştiinţifice.

Într-un interviu acordat, Loeb e conştient de faptul că ideea sa a stârnit ceva controverse în comunitatea științifică, dar a spus că „există oameni de ştiinţă care nu vor să discute posibilitatea că există alte civilizații. Ei gândesc că sunt speciali și unici. Eu cred că este o prejudecată care trebuie abandonată”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock