Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un profesor celebru de la Harvard ne spune clar că acum 4 ani ne-a vizitat o sondă spaţială extraterestră! V-am spus eu că 2021 va fi anul dezvăluirilor-bombă…

  •  
  •  
  •  
  •  

blankÎn 2017, atunci când misteriosul obiect ceresc pe nume Oumuamua ne-a vizitat sistemul nostru solar, datorită orbitei sale neobişnuite, oamenii de ştiinţă au presupus că acesta ar proveni din afara lumii noastre, mai precis dintr-un sistem stelar binar vecin cu sistemul nostru solar, fiind cel mai probabil evacuat de acolo în timpul formării planetelor (vedeţi articolul Misteriosul obiect cosmic Oumuamua provine dintr-un sistem binar de stele, situat în afara sistemului nostru solar).

În 2018, conform unei teorii publicate de astronomii de la Harvard Smithsonian Center for Astrophysics (Centrul Harvard Smithsonian pentru Astrofizică) – Samuel Bialy și Abraham Loeb – Oumuamua ar fi o sondă spaţială trimisă pentru o misiune de recunoaștere în regiunea interioară a sistemului nostru solar, fiind posibil să provină de la o civilizație extraterestră. Cum de au ajuns la această concluzie cei doi astronomi? Întrucât datele provenite de la satelitul Pan-STARRS-1 din septembrie 2017 arătau că Oumuamua a prins viteză, un lucru surprinzător, întrucât piatra misterioasă trebuia să încetinească, conform legilor fizicii.

Acum însă, unul din oamenii de ştiinţă care a elaborat această teorie incredibilă, Abraham Loeb de la Harvard, a scos o carte pe această temă – „Extraterrestrial: The First Sign of Intelligent Life Beyond Earth” (adică, în traducere „Extratereştri: primul semn al vieţii inteligente dincolo de Pământ„). Cercetătorul continuă şi în această carte să-şi susţină teoria că Oumuamua ar fi o sondă spaţială extraterestră, venită să ne exploateze lumea, în ciuda scepticismului majorităţii lumii ştiinţifice.

Într-un interviu acordat, Loeb e conştient de faptul că ideea sa a stârnit ceva controverse în comunitatea științifică, dar a spus că „există oameni de ştiinţă care nu vor să discute posibilitatea că există alte civilizații. Ei gândesc că sunt speciali și unici. Eu cred că este o prejudecată care trebuie abandonată”.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu