Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cât poate să ţină o femeie un secret? Doar două zile…

224

secret femeieEste oficial – femeile nu pot ţine secrete! Dar cât timp durează până când reprezentantele sexului frumos îşi dau drumul la gură atunci când o persoană, fie ea şi prietenă le împărtăşeşte un secret?

Potrivit unui studiu realizat recent în Marea Britanie, cercetătorii au ajuns la concluzia că femeile se pot abţine de la a bârfi maxim 47 de ore şi 15 minute de când aud o veste. Studiul  a fost realizat pe un eşantion de 3.000 de reprezentante ale sexului frumos cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani. Patru din zece femei au recunoscut că nu pot păstra un secret, indiferent cât de personală sau confidenţială este informaţia care le-a fost împărtăşită. Printre cei cărora femeile le spun un secret se numără soţii, cei mai buni prieteni şi mamele.

Cu toate acestea, două treimi din femeile care nu s-au putut abţine şi au împărtăşit un secret altcuiva se simt vinovate de acest lucru. Din fericire pentru unele persoane trădătoare, 27 la sută din femei au declarat că au uitat încă de a doua zi ce au spus.

Noi am fost într-adevăr dornici de a afla cu acest sondaj cât de mulţi oameni spun secretele celorlalţi. Ceea ce am facut a fost să aflăm cât de repede sunt transmise secretele de către cei în care te încrezi. Nu contează cât de preţioase sunt informaţiile, acestea sunt divulgate de multe ori în domeniul public în termen de 48 de ore.  Faptul că se bârfeşte cu persoane care nu au nicio legătură cu această problemă sau cu un alt grup social poate fi liniştitor, dar în timp ce  nouă din zece fete au încredere unele în altele – totuşi nu încetează să împrăştie vorba. Iar bârfele suculente sunt dezvăluite cu adevărat după câteva pahare de vin”, a declarat cel care a comandat cercetarea,  Michael Cox, director din Marea Britanie al Vinurilor din Chile.

Sursa: www.libertatea.ro

Orgoni Crystal