Marilyn Monroe, celebra actriţă care ura să se spele, deşi iubea parfumurile scumpe


marilyn_monroe-2Mulţi bărbaţi de pe planetă o consideră încă idealul feminin pe Marilyn Monroe. Celebrul star american, pe numele său adevărat Norma Jean Baker, s-a născut pe data de 1 iunie, în Los Angeles, California. Şi-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei în orfelinat, căsătorindu-se la vârsta de 16 ani cu un muncitor. Fiind remarcată de un fotograf militar, după realizarea câtorva poze în unele reviste, calea celebrităţii şi Hollywood-ului i-a fost rapid deschisă.  Primele ei filme au fost făcute pentru 20th Century Fox, iar la numai 24 de ani studioul i-a propus un contract de 7 ani, transformând-o într-o adevărată „bombă sexy”. Marilyn Monroe a fost mai mult decât o vedetă de film, devenind încă din timpul vieţii un adevărat simbol al epocii şi în ultimă instanţă al schimbărilor de mentalitate din următoarele decenii. Popularitatea sa a transformat-o rapid într-un idol, iar povestea ei încă mai cutremură inimi.

Dar totuşi, cei care au stat alături de vedetă, n-au avut deloc o părere bună despre ea – cel puţin în ceea ce priveşte curăţenia. Fiindcă „logodnica Americii” era o îngălată fără de pereche. Clark Gable o descrie, în biografia sa, ca fiind „extrem de murdară”. Suferind de sindromul colonului iritabil, era mai mereu la baie dar nu pentru a se îmbăia. Mânca doar culcată, privind la televizor şi aruncă resturile sub pat. Ura să se spele, deşi îi plăceau parfumurile scumpe. Combinaţia de mirosuri îi teroriza însă pe partenerii ei de film. Va mai plac blondele?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO