„Noi suntem nibiruani”, cartea „New Age” care susţine că Iehova din Vechiul Testament nu este altcineva decât Marduk, liderul „forţelor întunecate”


anunnaki 125Am citit fragmente din cartea în limba engleză „Noi suntem nibiruani” de Jelaila Starr, o carte care vine să reia vechea doctrină a gnosticismului, adusă într-o formă „modernizată”, odată cu apariţia cărţilor despre Anunnaki ale celebrului autor Zecharia Sitchin. Reamintesc că gnosticismul este doctrina care susţine că „Dumnezeul” din Vechiul Testament este o fiinţă malefică, fiind total de „Dumnezeul” iubitor din Noul Testament. Gnosticismul apare sub forma „New Age” în zilele noastre.

Iată sinteza câtorva idei principale din această carte:

– Mitul creaţiei sumeriene Enuma Elish arată în mod clar că „Creatorii primari”, Apsu si Tiamat, au fost uciși! Ei au creat trei generații de zei din care principalele entități au fost: Lahmu și Lahâmu; Anshar şi Kishar; Anu, fiul lui Ea (=Enki, Nudimmud ), etc. Unii din zei s-au plâns de comportamentul lui Ea, pe care l-a găsit a fi enervant și insultător.

– Anu este creatorul extratereştrilor Anunnaki.

– Ar putea fi „creatorii originari” ucişi? Desigur că nu! Acest lucru, în schimb, ar putea însemna că Anunnaki s-au separat de creatori, au devenit independenţi, au tăiat toate legăturile cu ei, trăind într-un „tărâm al întunericului”. Aşadar, „creatorii originari” erau ca şi morţi pentru ei. Strategia Anunnaki a fost aceea ca să se creadă că „creatorii originari” erau malefici, iar ei cei buni. Dar, cum ar putea „creatorii primari” să fie răi? Este absolut de neimaginat!

– Fiul lui Ea, Marduk, mai poartă şi numele de Satain, foarte apropiat de Satana. Marduk şi-a asumat rolul de lider al Forțelor întunecate, cu scopul de a oferi omenirii oportunitățile necesare pentru „creșterea spirituală”.

– Cu privire la potopul biblic, se spune că acesta a fost dictat de zei, prin devierea unei mari comete care să cadă pe Pământ. Zeii erau deranjaţi de modul în care omenirea s-a dezvoltat și a vrut s-o distrugă. De ce au fost deranjaţi? Răspunsul este dat în Biblie și în cărțile lui Enoh, unde se menționează că „fiii zeilor („Elohim”) au coborât pe Pământ și au avut copii cu fiicele oamenilor, din care a apărut în „giganți” , care sunt descrişi ca malefici în cărțile menționate. Dar ei ar fi putut fi „giganți” într-un alt mod decât fizic. „Fiii zeilor” au adus în acest fel gene ale „zeilor” în rasa umană, iar urmașii lor cel mai probabil că au fost „giganți”, în sensul că aveau capacități și abilități pe care oamenii nu le-au avut. „Zeii” au vrut ca oamenii să rămână nedezvoltaţi, astfel încât aceştia să fi fost mult mai ușor de controlat și de manipulat. Aşa că „zeii” au vrut să pună capăt omenirii cu ajutorul potopului! În textul sumerian, Utnapishtim (Noe) a fost informat și el, împreună cu alte forme de viaţă, a scăpat.

– Eva din Biblie ar fi fost Lilith. Dar, acest lucru e ciudat, întrucât mitologia evreiască arată altceva. Lilith a fost prima soţie a lui Adam, dar ea l-a părăsit, cu scopul de a se emancipa.

– Iehova din Vechiul Testament este unul şi acelaşi lucru cu Marduk, liderul „Forţelor întunecate”, care s-a purtat crud faţă de omenire. Iisus Hristos a venit pe Pământ pentru a oferi omenirii adevărul despre adevăratul Creator, dar Marduk l-a crucificat şi a creat o religie falsă, ce a luat forma Bisericii Romano-Catolice, ce ascunde de fapt învăţăturile Anunnaki.

P.S. Părerea mea este aceea că multe din ideile din această carte sunt aberaţii. Acum nu am timp, dar poate altă dată o să am ocazia de a le demonta.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO