Mă frapează un tânăr „misterios” şi frumuşel dintr-o fotografie… „Ajutaţi-mă” să aflu cine este!


UPDATE! Am avut surpriza plăcută ca o mulţime de lume să răspundă corect la această întrebare. Bravo! Îi felicit pe cei care au răspuns corect, adică, într-adevar tipul din poză este Lewis Thornton Powell sau Lewis Payne (1844-1865), unul din cei 4 care au participat la asasinarea preşedintelui Lincoln în 1865. Aşadar, poza a fost făcutî în anul 1865, ceea ce e puţin surprinzător, ţinând seama de tunsoarea oarecum modernă a personajului, dar şi de calitatea pozei (surprinzătoare pentru anul 1865!). Mă bucur că am o mulţime de cititori inteligenţi, pasionaţi de istorie, conspiraţii şi secrete. Cei care nu au răspuns corect să nu se supere, ci să fie bucuroşi că au mai avut oportunitatea să înveţe încă ceva nou în universul minunat al istoriei.

Nu ştiu dacă am organizat vreodată vreun concurs pe site-ul „Secretele lui Lovendal”. Îmi aduc aminte doar de ghicitoarea Aelia Laelia Crispis (https://www.lovendal.ro/wp52/dezlegati-ghicitoarea-aelia-laelia-crispis-si-veti-fi-cel-mai-inteligent-om-de-pe-pamant/), dar care se pare că nu are vreun răspuns satisfăcător.

Iată ce vă propun de fapt… Se dă poza din stânga articolului (faceţi click pe ea pentru mărire). Nu am să vă spun cine este tipul acesta, dacă mai trăieşte sau nu, sau de ce eveniment este el legat. Vă las pe voi să ghiciţi…timp de 24 de ore. Cine însă va răspunde corect, nu va avea aprobat comentariul iniţial. De ce? Pentru ca ceilalţi să nu fie influenţaţi. Însă, după ce voi încheia concursul, voi anunţa cine a răspuns corect şi voi aproba şi acel comentariu. Şi acela va avea recunoştinţa şi aprecierea mea pentru spiritul său de observaţie şi cunoştinţele sale solide. Desigur, pot fi mai mulţi care să răspundă corect.

Dar, să presupunem că nu cunoaşteţi cine este acea persoană…n-aveţi nicio idee. Atunci, măcar, puteţi răspunde la următoarele întrebări?

1) Ţinând cont de tunsoarea modernă şi de îmbrăcăminte, cam când a fost făcută fotografia?
a) înainte de cel de-al doilea război mondial;
b) în anii 1945-1960;
c) în anii 1970-1990;
d) după anul 2000 (în zilele noastre).

2) În ce context şi unde credeţi că a făcut tânărul fotografia?
a) un shooting profesional pentru o revistă de modă;
b) la sediul poliţiei după ce a fost arestat;
c) o secvenţă dintr-un film cunoscut;
d) într-o sală de maşini a unei nave.

Ultima întrebare e pentru fete: V-ar place să vă întâlniţi cu tipul acesta pentru o seară?
a) Da, îl ador, dă-mi te rog adresa şi numărul de telefon!
b) Nu mă interesează, am prieten/soţ sau sunt singură.
c) Lovendal, nu cumva eşti tu ăla?
d) Nu mă interesează să mă întâlnesc cu fantome, căci tipul e mort.

Aştept răspunsurile voastre!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock