Obiectul enigmatic de pe fundul Mării Baltice emite unde electromagnetice misterioase ce împiedică funcţionarea oricărui aparat electric


Subiectul „OZN-ului misterios” de pe fundul Mării Baltice se pare că revine periodic. Deşi eu personal sunt cam sceptic că s-ar putea ascunde ceva acolo (şi am explicat de ce într-un articol din ianuarie 2012 – https://www.lovendal.ro/wp52/ozn-misterios-pe-fundul-marii-baltice-nu-doar-o-modalitate-de-a-mai-face-bani-pe-spatele-naivilor/ – totul fiind doar o strategie de marketing), totuşi nu pot să păstrez tăcerea despre ultimele noutăţi cu privire la acest subiect.

Echipa „Ocean X”, cea care investighează obiectul misterios, s-a întors din nou pe fundul Mării Baltice, în încercarea de a găsi câteva răspunsuri, dar, din contra, se pare că au apărut şi mai multe enigme. În primul rând, scafandrii au rămas uimiţi că în acea zonă a mării temperatura a coborât până la -1 grad, ceea ce este neobişnuit de rece.

Dar, cea mai mare enigmă apărută a fost aceea a misterioaselor unde electromagnetice apărute în jurul acestui obiect. Un obiectiv principal al aceste noi scufundări a fost acela de a filma „OZN-„ul…însă camera video s-a oprit atunci când s-au apropiat de obiect.

Iată ce declară un membru al echipajului: „De ce nu funcţionează nimic…nimic electric în apropiere? Chiar şi telefonul prin satelit nu mai funcţiona atunci când ne aflam deasupra obiectului. Când ne-am îndepărtat la mai mult de 200 de metri de obiect, toate echipamentele electrice au reînceput să funcţioneze. Când ne-am reîntors, iarăşi nu funcţionau. E ceva ciudat.”

Dl Hogerborn a spus că nu a mai experimentat aşa ceva în timpul celor 20 de ani de când lucrează ca scafandru profesionist.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO