Temperaturi extreme de vară în Europa la începutul lui februarie 2020! 27-28 de grade în Spania şi Italia… Lăsaţi experimentele cu arma climatică!


În timp ce duminică, 2 februarie 2020, nişte „nori monstruoşi” au fost văzuţi la Iaşi, iar în Arabia Saudită şi Iordania (ţări tropical-deşertice) a nins în luna ianuarie (vedeţi articolul meu pe această temă – Ninge abundent în Arabia Saudită şi Iordania (ţări tropicale), iar în Rusia avem o iarnă aproape fără zăpadă! Cine se joacă pe ascuns cu arma climatică!? -), se pare că în Europa avem temperaturi de vară autentică!

Aşa cum scrie site-ul severe-weather.eu, la începutul lunii februarie 2020 avem o căldură neobişnuită în jumătatea de sud-vest a Europei, cu temperaturi excepţional de mari în Spania, N-V Italiei şi S Franţei. Astfel, la amiază s-au înregistrat temperaturi de 26-28°C, la Torino (Italia) atingându-se +27°C, cele mai mari temperaturi înregistrate vreodată în regiunea Piemont (N-V Italiei) în timpul iernii! În sudul Elveţiei s-au înregistrat +24°C, în timp ce la Valencia (Spania) s-a raportat +28,4°C!

Această căldură extremă se estompează de-acum înainte, pentru că o masă de aer mai rece va veni din nord și va readuce iarna în Europa.

Precum am mai spus şi altădată, e clar că în ultimii ani se întâmplă ceva cu clima, ceva ciudat şi neobişnuit. Eu nu cred în „încălzirea globală din cauza activităţii umane” şi nu cred că aceste schimbări climatice îşi au originea în încălzirea globală. Însă, cred mai degrabă că în lume se fac, în secret, tot felul de experimente cu arme climatice, deşi acestea sunt interzise conform unui Acord ONU.


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock