O reţea secretă subterană, „Reţeaua Agartha”, ar conduce omenirea de milenii întregi, creând şi influenţând religiile – crede un deconspirator


extraterestri AgarthaO retea de orase subterane, vechi de zeci de mii de ani, a exercitat o influenta puternica asupra societatii umane si religiilor timp de milenii, conform unui deconspirator pe nume Corey Goode, scrie site-ul howtoexitthematrix.com. Mai recent, el sustine ca aceasta retea de orase subterane secrete a negociat cu marele natiuni pentru a dezvolta programe spatiale secrete.

La 23 septembrie 2015, Goode a lansat un raport in care descrie o intalnire diplomatica cu membrii a 7 civilizatii subterane antice care au venit impreuna pentru a forma o alianta din cauza schimbarilor politice si tehnologice de pe suprafata Pamantului. In cel mai recent episod  din “Dezvaluirea Cosmica” de pe Gaiam TV, Goode dezvaluie cunostintele sale privind aceste civilizatii subterane, care sunt descrise ca fiind “Reteaua Agartha” – o coalitie de orase subterane.

Goode spune ca Reteaua Agartha a fost creata in timp ce Pamantul avea parte de mai multe cataclisme succesive, lucru care a determinat multe civilizatii in a-si stabili refugii subterane pentru elitele lor, impreuna cu tehnologiile lor cele mai avansate. Pe masura ce numarul de orase antice subterane s-a extins de-a lungul veacurilor, multi s-au alaturat pentru a forma “Reteaua Agartha”, care poseda nave spatiale avansate numite “Flota Argintie”.

Reteaua Agartha si alte civilizatii antice nu au fost singurele care si-au stabilit refugii in locatii subterane, de-a lungul istoriei turbulente a Pamantului. Entitati non-umane, ca de exemplu “Raptorii” (o rasa reptiliana hibrida) au fost de asemenea prezente si au jucat un rol important in istoria cataclismica a Pamantului. De asemenea, o rasa reptiliana razboinica, numita draconieni, de acum 300.000 de ani, a inceput experimentele genetice cu unii locuitori de suprafata care au supravietuit cataclismelor anterioare. Alti extraterestri asemanatori oamenilor au inceput, de asemenea, experimentele genetice.

Draconienii si alti vizitatori extraterestri au avut o parte de razboaie majore de-a lungul timpului. Goode a spus ca Zecharia Sitchin a expus corect aceste batalii in cartea sa “Cronicile Pamantului”. Intre timp, Reteaua Agartha a monitorizat indeaproape conditiile de pe suprafata Pamantului, precum si diferitii vizitatori extraterestri care realizau diferite experimente genetice. Goode spune ca membrii Retelei Agartha pretindeau ca sunt “zei” atunci cand s-au intalnit cu oamenii de pe suprafata Pamantului, astfel dand nastere la, sau, cel putin, influentand religiile pagane antice. Printre “zeii” greci si alti zei similari din alte traditii religioase se regasesc si membri ai Retelei Agartha. Agarthenii au facut asta pentru a aduce ordine si civilizatie umanitatii turbulente de la suprafata, care a fost modificata genetic de catre draconieni si alti vizitatori extraterestri, pentru a fi agresivi.

Nu numai agarthienii au pretins oamenilor de la suprafata ca sunt zei, ci si unii vizitatori extraterestri (a se vedea Tot şi Horus la vechii egipteni). Iar acesti zei s-au imperecheat cu oameni, rezultand “semi-zei” sau “giganti” care au condus omenirea perioade lungi de timp. “Zeii” (adica agarhenii si vizitatorii extraterestri) au umblat suprafata Pamantului pana in jurul secolul al patrulea. Aceasta data aproximativa coincide bine cu disparitia treptata a religiile pagane si ascendenta crestinismului dupa conversia imparatul roman Constantin, in anul 325. In jurul anului 600, islamul a fost stabilit si s-a raspandit rapid in intregul Orient Mijlociu, Africa de Nord si Asia. Traditiile pagane antice au disparut rapid, dupa ce cele doua credinte monoteiste majore s-au raspandit in intreaga lume.

In mod semnificativ, spune Goode, ambele credinte monoteiste incorporeaza elemente semnificative ale religiei evreiesti (“Vechiul Testament” in crestinism), care fac referire la un “Dumnezeu” sau Iehova. Vechiul Testament are numeroase trimiteri la acest Dumnezeu, care comanda evreilor antici pentru a eradica fara mila popoarele pagane indigene. De aceea, acest Iehova ar putea fi un extraterestru avansat sau un locuitor subpamantean.

In epoca moderna, Goode sustine ca agarthienii au incercat sa-si afirme influenta lor asupra omenirii de la suprafata, pretinzand ca ar fi extraterestri din alte lumi. Se pare ca au facut acest lucru cu nazistii germani, ajutandu-i sa-si dezvolte tehnologii de zbor extrem de avansate. Reteaua Agartha a negociat si a stabilit tratate cu nazistii germani, acceptand o parte din membrii lor in orasele lor subterane, in conformitate cu Goode.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO