Băieţelul Kevin din celebrul film „Home Alone” este un psihopat criminal în devenire? O teorie năucitoare…


Cum „Pro TV” difuzează la fiecare început de lună decembrie al fiecărui an celebrul film „Home Alone” („Singur acasă”), m-am gândit să vă prezint un aspect „macabru” legat de această peliculă. Teoria nu-mi aparţine, ea a apărând pentru prima oară pe site-ul grantland.com (am făcut doar un rezumat al ei).

Lansat în 1990, „Home Alone” rămâne unul dintre cele mai populare filme de vizionat în preajma Crăciunului. El prezintă aventurile lui Kevin McCallister, un copil în vârstă de 8 ani, care rămâne întâmplător singur acasă, în timp ce familia sa face o călătorie la Paris. Doi hoţi vor să-i prade casa în care copilul stă singur, dar isteţul băiat se foloseşte de o mulţime de capcane pentru a-i opri pe cei doi spărgători.

Însă, conform unei teorii ciudate, Kevin din „Home Alone” nu este altceva decât „versiunea din copilărie” a lui John Kramer, alias „Jigsaw”, criminalul din seria de filme horror „Saw”. La început această teorie s-ar putea să vă pară a fi ridicolă, dar când vedeţi acțiunile lui Kevin, în contextul unui film de Crăciun de familie, acestea pot înfățișa un psihopat în devenire.

Kevin arată o tendință pentru fanteziile violente și voyeurism. El este predispus la izbucniri violente, ca atunci când fratele său a mâncat toată pizza. Băieţelul de 8 ani are o fascinație pentru ucigașii în serie, în special pentru vecinul său, bătrânul Marley, pe care îl suspectează că este „asasinul în serie din Bend-ul de Sud”. Îi place să amenințe și să-l sperie pe băiatul care livrează pizza. El suferă de halucinații, în special cu privire la cuptorul din subsol. Și, nu în ultimul rând, băieţelul este priceput la construirea de capcane.

Aşadar, această teorie remarcă multiple asemănări între unele farse ale lui Kevin și capcanele crimelor lui „Jigsaw”. Cea mai convingătoare asemănare este dată de capcana cuptorului de la filmul „Saw II”. El este situat într-un subsol familiar din copilăria sa, fiind asemănător cu monstruosul cuptor de care se temea tânărul Kevin.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): grantland.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock