Tăbliţele misterioase din Iraq care demonstrează că locuitorii Atlantidei îşi aveau originea în galaxii îndepărtate


În lucrarea sa „Un roman din Tanger, noul război”, arheologul şi scriitorul Rene Gau aduce teoriei privind originea extraplanetară a atlanţilor o contribuţie nouă bazată pe descoperirea, la Ur, a unor tăbliţe gravate care acum este ascunsă de cei care nu doresc să cunoaştem adevărata istorie. Aceste tăbliţe, provenind din săpăturile arheologice făcute de Wooley în 1927, aduc studiului preistoriei indicii incredibile.

Iată ce scria Rene Gau: „Să reconstituim toată povestea minunată a descoperirii în Caldeea (Iraq) a celebrului mormânt al regelui din Ur, de către Wooley, în 1927. În primăvară, cercetările metodice pe care le-a făcut aveau să ducă la un rezultat neaşteptat… Săpând mereu, sub un cufăr de rufe, Wooley a descoperit puţul care avea să-l ducă la mormântul regelui. Apoi a fost curăţată o altă încăpere, în care se aflau multe obiecte de valoare, printre care un stindard pe care se aflau desenate scene de război. Printre alte obiecte, unul a fost subtilizat cu abilitate de un lucrător care a reuşit să-l ascundă şi să-l ia cu el la sfârşitul orelor de lucru.

Cu totul întâmplător, profesorul Gerboult, corespondent al British Museum şi al unui Oficiu Cultural din New York, a găsit sipetul furat lui Wooley la un anticar care l-a cedat în schimbul unui preţ exagerat, pe care numai americanii au acceptat să-l plătească. Conţinutul acestui sipet era format din pietre preţioase fasonate şi bijuterii gravate cu semne intraductibile. Profesorul Gerboult a păstrat în mod intenţionat douăsprezece foiţe de aur, pe care erau desenate pictografii şi o stea cu şapte braţe cu un diametru de 2 cm.

Am aflat din traducerea textelor gravate că bijuteriile aveau o mult mai mare valoare arheologică decât comercială. Ele erau talismane preţioase venite de la atlanţi care le aveau ei înşişi de la nişte fiinţe care îşi ziceau umane, care veniseră din străfundurile interplanetare la bordul unei nave zburătoare… Această descoperire trebuia să servească drept bază pentru alte cercetări arheologice, deoarece confirma spusele lui Platon, aducând în plus ştirea stupefiantă a existenţei unor fraţi din omenirea noastră terestră, net superiori nouă, proveniţi din alte galaxii…”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock