Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Obiect misterios extraordinar găsit pe o insulă izolată din Oceanul Pacific! Ce poate fi?


Un obiect misterios în formă ciudată a fost găsit pe Insula Starbuck (Kiribati), cu ajutorul lui Google Earth de către un utilizator Reddit, care crede că este vorba de un „OZN prăbușit”.

El a scris pe Reddit: „Este vizibil pe Google Earth, prezentând o urmă uriașă în spatele obiectului, care indică o viteză mare și o cantitate mare de energie”. Teoria sa a stârnit multe comentarii din partea altor utilizatori ai Reddit, rezultând speculaţii că obiectul misterios ar putea fi de origine extraterestră.

Kiribati este o țară insulară în Oceanul Pacific. Este cel mai mare stat din Oceania din punct de vedere al întinderii. Ocupă o suprafață de aproximativ 5.000.000 km² acoperită de ocean, dar aria uscatului reprezintă numai un mic fragment al acesteia, de numai 811 km², sub forma a 32 de insulițe. Pe aceste fărâme de uscat, împrăștiate în oceanul nesfârșit trăiesc aproximativ 100.000 de oameni.

Oficialii din Kiribati au etichetat Insula Starbuck ca fiind un sanctuar faunei sălbatice, ceea ce înseamnă că este o zonă în mare parte separată de viața umană și este extrem de izolată.


Lasă un comentariu