O posibilă structură artificială a fost descoperită pe asteroidul Eros… De ce păstrează NASA tăcerea?


Există civilizații extraterestre avansate din punct de vedere tehnologic în galaxia noastră sau în sistemul nostru solar? Pe măsură ce oamenii de știință continuă să caute anumite răspunsuri, unii experţi par destul de convinși de existența extratereștrilor. Ca de exemplu, expertul și „vânătorul de extratereştri”, Scott C. Waring, de pe site-ul său, ET Database, care susține că a descoperit o structură artificială construită probabil de extratereştri pe asteroidul Eros.

Conform domniei sale, clădirea bizară poate fi văzută în partea dreaptă a imaginii. El susține că ea are „formă pătrată” și nu arată a fi o formaţiune naturală, ci pare mai degrabă o structură posibil construită de „ființe inteligente”.

„Eros are o lungime de 16,8 km, dar această clădire este de aproape de 0,5 km înălțime și lățime. Aceasta este o structură uriașă pentru Eros”, scrie Scott pe site-ul său. El adaugă că, având în vedere dimensiunea structurii, NASA ar putea fi conștientă de existența acesteia. „Aceasta este o dovadă 100% că NASA știe, dar păstrează tăcerea despre existența extratereștrilor”, a scris el.

Eros a fost descoperit în august 1898. Cu un diametru mediu de 16,8 kilometri, este cel de-al doilea obiect ca mărime apropiat de Pământ. Imaginea de pe Eros a fost surprinsă de misiunea NASA NEAR Shoemaker din anul 2000. Afirmațiile lui Waring cu privire la structura extraterestră de pe asteroidul Eros rămân neconfirmate de către NASA (oricum, agenţia spaţială americană cred că ar refuza să comenteze o asemenea alegaţie).

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): etdatabase.com


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock