Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O bună parte din omenire va muri de foame, vom purta măşti de gaz în oraşe, vom rămâne fără petrol şi vom intra în Era de gheaţă… Penibil!!

171

blankÎn fiecare zi suntem ameninţaţi din partea mai multor profeţi, prezicători, futurologi sau experţi cu tot felul de scenarii apocaliptice: ba că lumea se va sfârşi în câţiva ani, ba că vom rămâne fără resurse naturale, ba că marea majoritate a populaţiei va suferi de foamete. Dar oare planeta chiar se află în aşa mare pericol? Haideţi să vedem nişte predicţii din anul 1970, pe care le-am citit dintr-un articol de pe ihatethemedia.com:

“Civilizaţia se va sfârşi în 15 sau 30 de ani, dacă nu se vor lua măsuri măsuri urgente pentru problemele cu care se confruntă omenirea.”
(George Wald, biolog la Harvard)

Iată că a trecut şi anul 2000 şi nu s-a întâmplat nimic…

“Populaţia va depăşi inevitabil micile creşteri în resursele de alimente. Rata de mortalitate va creşte până când cel puţin 100-200 de milioane de oameni pe an vor muri de foame în următorii 10 ani (…) Până în 1975, experţii cred că nivelul de foamete din lume va atinge proporţii incredibile. Alţi experţi, mai optimişti, cred că populaţia va rămâne fără alimente până în anii ’80”.

(Paul Ehrlich, biolog la Stanford University)

Trebuia ca până acum toţi să fim lihniţi de foame pe străzi…

“Până în anul 2000, întreaga lume, cu excepţia Europei Occidentale, Americii de Nord şi Australiei, se va afla în foamete.”
(Peter Gunter, profesor la North Texas State University)

“Oamenii de ştiinţă au dovezi practice şi teoretice care să sprijine următoarele predicţii: într-un deceniu, locuitorii din oraşe vor purta măşti de gaze pentru a supravieţui poluării urbane, iar până în 1985, poluarea aerului va reduce cu jumătate luminozitatea Soarelui”
(Life Magazine, ianuarie 1970)

Aţi văzut mulţi orăşeni cu măşti de gaze pe străzi?

“Până în anul 2000, dacă trendurile actuale se menţin, nu va mai exista deloc petrol brut. Ne vom duce la pompă şi vom spune, `Fă-mi un plin, amice,’ iar omul de la pompă va spune, `Îmi pare rău, dar nu mai există benzină.”
(Kenneth Watt, Ecologist)

Da, e adevărat că benzina e mai scumpă, dar se află pe toate drumurile…

“Dr. S. Dillon Ripley, secretar la Instititul Smithsonian, crede că în 25 de ani între 75% şi 80% din speciile de animale vor dispărea.”
(Sen. Gaylord Nelson)

Da, sigur că da…

“Lumea se răceşte accentuat de 20 de ani. Dacă trendurile actuale continuă, temperaturile globale medii vor scădea cu 4 grade până în 1990, iar până în 2000 va fi cu 11 grade mai frig. E de două ori mai mult cât e necesar pentru a intra într-o eră glaciară.”
(Kenneth Watt, Ecologist)

Bun…acum avem încălzire globală, exact inversul erei glaciare cu care eram ameninţaţi acum 40 de ani.

Ţineţi minte că aceste predicţii despre dezastrul planetei le auziţi şi în ziua de azi. Sunt aceleaşi predicţii (cu câteva excepţii) ca cele de acum peste 40 de ani. Şi ei vor continua să le facă..pentru totdeauna. E adevărat că, din punct de vedere economic o ducem rău, dar lumea nu-i chiar atât de dezastruoasă. De fapt planeta stă mult mai bine decât preziceau ecologiştii şi oamenii de ştiinţă…

Orgoni Crystal