Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

„Nu vorbim cu voi”. Acesta este primul mesaj transmis omenirii în anii ’80 de către extratereştrii de pe Ganymede, satelitul lui Jupiter

  •  
  •  
  •  
  •  

Citez o ştire de pe site-ul scienceray.com:

Astronomii NASA şi SETI (programul de căutare în spaţiu cosmic a vieţii extraterestre) ar fi detectat un semnal radio extraterestru artificial de la Ganymede, unul din cei mai mari sateliţi ai planetei Jupiter. Când s-a întâmplat acest lucru? Se pare că în anii 80, conform unui astronom NASA care i-ar fi spus evenimentul cercetătorului Rupert Matthews, în cartea sa „Întâlniri extraterestre: poveşti adevărate despre extratereştri, OZN-uri şi alte evenimente extraterestre”, apărută în anul 2008. Din păcate acest semnal n-a fost detectat decât pentru o scurtă perioadă de timp, şi n-a mai fost detectat de atunci…aşa că s-a putea trage de aici concluzia că extratereştrii doar ar vizita zona locală şi nu ar fi locuitori permanenţi ai satelitului.

Precum spuneam, semnalul provenea de la satelitul lui Jupiter, Ganymede, şi era de natură artificială. Semnalul a trecut prin mai multe calculatoare pentru a fi decodat, dar nu s-a reuşit acest lucru. Preşedintele SUA de atunci, Ronald Reagan, ar fi fost notificat de acest eveniment şi de aceea, s-ar fi organizat atunci o conferinţă internaţională cu privire la modalitatea de contact a extratereştrilor de pe Ganymede. S-a hotărât ca oamenii să trimită şi ei un mesaj în codul Morse, cel mai uşor de decodat pentru o civilizaţie extraterestră. În mesajul omenirii se spunea: „Am recepţionat semnalul vostru, dar nu-l înţelegem. Vă rugăm să ne retransmiteţi semnalul, folosind acest limbaj şi cod de transmisie”.

După mai mult de o lună de la transmiterea mesajului oamenilor către extratereştrii de pe Ganymede, s-a primit un mesaj chiar în codul Morse. Se spune că acesta ar fi primul nostru mesaj cu o civilizaţie extraterestră. Ştiţi ce scria în mesaj? „Nu vorbim cu voi.”


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu