Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Multe dispozitive GPS s-ar putea să nu mai meargă pe 6 aprilie 2019

106

blankDispozitivele GPS s-ar putea să nu mai funcționeze pe data de 6 aprilie 2019; dacă vă sună familiar, situația este în esență aceeași cu cea a “bug-ului mileniului” (Y2K), la trecerea calculatoarelor din anul 1999 în anul 2000.

6 aprilie 2019 este ziua în care milioane de receptoare GPS vor ieși literalmente în “afara timpului”, trecând peste contoarele lor de timp, până la nivelul zero, datorită limitărilor de evidenţiere a timpului pentru dispozitivele GPS mai vechi. Multe sisteme de navigație pot fi afectate, cum ar fi navele sau aeronavele mai vechi, cu toate că smartphone-ul dvs. s-ar putea să fie OK.

Dar, deoarece sateliții GPS sunt, de asemenea, cruciali pentru ceasurile digitale utilizate de website-uri, rețele electrice, piețe financiare, centre de date și rețele de calculatoare, efectul din 6 aprilie 2019 poate fi chiar mai amplu.

Deși un expert în domeniul securității informațiilor, în timpul unei prezentări la conferința de securitate RSA 2019 din San Francisco, a spus: “Nu voi zbura pe 6 aprilie”, totuşi nimeni nu apără în mod exagerat “bug-ul GPS”, deşi ar putea provoca probleme serioase.

Sursa: Documentul PDF emis de Homeland Security / National Cybersecurity & Communications Integration Center
Orgoni Crystal