Misterioşii copii cu ochi albaştri dintr-un trib indigen din Indonezia


De pe grupul de Facebook Zidrool, am găsit o postare însoţită de nişte fotografii ale unor copii / tineri dintr-un trib indigen din Indonezia (aşadar, de culoare) şi care au nişte ochi albaştri cum numai suedezii / nordicii europeni îi pot avea.

Şi mai mult decât atât, precum se observă şi din fotografii, există nişte copii care au doar un singur ochi albastru, celălalt fiind de culoare închisă. Cum e posibil aşa ceva? Probabil datorită unei anomalii genetice foarte rare a acelei populaţii.

Oricum, ochii albaştri au o origine destul de misterioasă (citiţi mai multe în articolul acesta: Originea misterioasă a ochilor albaştri: acum 10.000 de ani, niciun om nu avea aşa ceva! În vechime, e posibil ca extratereştrii să fi făcut experimente genetice astfel încât o parte din oameni au căpătat ochi albaştri…). În anul 2016, studiile efectuate de oamenii de ştiinţă de la Institutul de Genetică de la Universitatea din Copenhaga au ajuns la concluzia că toți oamenii cu ochi albaștri au un strămoş comun, cineva care a trăit în urmă cu 6.000 până la 10.000 ani, în apropierea Mării Negre.

Întrebarea care se pune însă e următoarea: Cum se face că acum 10.000 de ani, nimeni de pe Pământ nu avea ochi albaştri, pentru ca acum între 20-40% dintre europeni să aibă ochi albaştri? De unde provin ei? Cumva din experimente genetice ale unor civilizaţii extraterestre străvechi, care s-au împerecheat cu oamenii neanderthalieni de pe Terra?

Mai jos, puteţi vedea câteva din fotografiile de pe grupul de Facebook mai sus amintit.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO