Militarii americani ar fi recuperat o navă din altă lume care distorsiona spaţiul şi timpul – afirmă un detractor


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free) + prelucrare proprie

În articolul acesta – Au început dezvăluirile! Un fost agent secret american susţine că guvernul SUA a recuperat în secret zeci de vehicule zburătoare de origine non-umană – vorbeam despre faptul că un fost agent de informații american (David Charles Grusch) arăta că vehiculele intacte și parțial intacte de origine non-umană au fost recuperate de guvernul SUA, aliații săi și contractorii asociați de apărare de zeci de ani.

Acum, Daniel Sheehan – un avocat care a lucrat pentru a aduce denunțători și alți martori la Congres în efortul de a dezvălui implicarea guvernului SUA cu OZN-uri și vizitatori extratereștri – a dezvăluit detalii despre un obiect despre care Grusch susținea că „distorsiona spațiul și timpul”.

„Au folosit un buldozer pentru a-l scoate. Și au scos o formă ca o felie de plăcintă. Când s-a târâit câțiva metri, s-au oprit imediat. Nu au vrut să distrugă integritatea mașinăriei”, a declarat Daniel Sheeban pentru cotidianul britanic „Mail Online”.

Shheban continuă: „L-au pus pe un tip să intre în maşinărie. A intrat acolo și el a spus că era la fel de mare ca un stadion de fotbal. S-a speriat și a început să ameţească… era atât de dezorientat, pentru că era atât de mare înăuntru. Era de mărimea unui stadion de fotbal, în timp ce exteriorul avea doar aproximativ 10 metri diametru”. Ceea ce înseamnă că obiectul misterios deforma spaţiul!

Încă ceva: deşi pentru bărbatul ce intrase în obiect trecuse doar câteva minute în interior, pentru cei de afară au trecut 4 ore. Ceea ce înseamnă că şi timpul s-a distorsionat!

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): Daily Mail

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO