Marte ar fi putut fi fost un satelit al unei planete care a explodat…Marte, satelitul Pământului?


Planeta Marte este cea de a patra planetă a sistemului nostru solar. Conform teoriilor actuale ale cosmologiei moderne, Marte s-a format, împreună cu celelalte planete ale sistemului nostru solar, acum câteva miliarde de ani în urmă. Dar, nu mai degrabă am putea lua în calcul faptul că Marte ar putea să fi fost un satelit al unei alte planete, şi a devenit şi el între timp planetă? Ce dovezi am avea în acest caz?

1) Este de câteva ori mai mic decât Pământul;

2) Are o orbită mult mai eliptică decât cea a unei planete mai mari;

3) Se învârte mult mai încet decât planetele mai mari;

4) Forma planetei nu se află în echilibru cu rotaţia sa;

5) Emisfera sudică este plină de cratere, în timp ce în cea nordică craterele sunt foarte rare;

6) Emisfera sudică are o crustă groasă de doar 1 km, pe când în cea sudică crustă are un diametru de peste 20 de kilometri;

7) Grosimea crustei din sud descreşte gradual spre marginile emisferei;

8 ) Există mari vulcani ce apar acolo unde presiunea de ridicare din redistribuirea masei este maximă;

9) A suferit odată o schimbare geografică bruscă a polilor, la un unghi de 90 de grade;

10) O mare parte din atmosfera originală s-a pierdut;

11) A avut parte de un potop masiv, fără a exista vreo sursă evidentă.

Toate aceste motive enumerate mai sus demonstrează faptul că planeta Marte nu a fost o planetă originală, ci mai degrabă satelitul unei planete care a explodat şi care a ocupat aproximativ aceeaşi orbită. E vorba oare de vechea şi antică planetă Tiamat, planeta care ar fi ocupat spaţiul cuprins astăzi între Marte şi Jupiter? (Puteţi citi mai multe despre Tiamat, AICI: https://www.lovendal.ro/wp52/tiamat-marea-planeta-distrusa-de-nibiru/) Şi cum din Tiamat, provine planeta Pământ, se poate spune că Marte a fost satelitul Pământului?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO