Legătura lipsă? Cercetătorii au descoperit un peşte cu picioare!


Oceanele sunt atât de vaste încât multe părți ale sale trebuie încă să fie explorate. În adâncul oceanului există creaturi și pești care nu au fost descoperiți sau care rar au fost surprinși. Acest lucru este valabil pentru Canionul Mona, situat chiar în largul coastei Puerto Rico, când explorarea Okeanos a NOAA (Administrația Națională Oceanică și Atmosferică) a dat peste un pește cu picioare care mergea pe fundul oceanului.

Acest pește de adâncime i s-a dat numele de „gură roz de broască”, fiind rar întâlnit, aripioarele sale fiind modificate și transformate, pentru a se putea plimba pe fundul mării. Această adaptare a fost făcută cu scopul ca peștele să poată circula mai ușor pe fundul mării. De fapt, sunt 4 aripioare (2 în faţă şi în 2 în spatele); aşadar, peştele are 4 „picioare”. Desigur, peştele poate înota fără probleme şi pe fundul oceanului.

Acest peşte trăiește de obicei la o adâncime cuprinsă între 200 și 978 de metri.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO