Într-o revistă veche americană se vorbeşte despre o descoperire extraordinară: 8 schelete de giganţi de 2,70 metri, care purtau pe ele armuri impresionante de cupru


Într-un număr vechi din revista americană „Sacramente Bee” se găsește un articol despre o descoperire de excepţie: la Rancho Lompock, în California (SUA), au fost exhumate trei fosile umane foarte vechi, de talie gigantică.

La fel au fost descoperite alte fosile foarte mari în Crittendon, Arizona, în 1891, într-un mormânt de piatră, și la Walkerton, în statul Indiana, unde o grupă de „cercetători” amatori a distrus una dintre cele mai importante descoperiri de acest gen. Și anume, ei au săpat într-o movilă funerară indiană, descoperind 8 schelete de diverse talii, dintre care cel mai mare măsura mai mult de 2,70 metri!

Toate scheletele purtau niște armuri impresionante, făcute din cupru. Din nefericire, diversele elemente ale acestei descoperiri au fost dispersate în colecții particulare și, în mare parte, s-au pierdut.

Nu este impresionant în sine faptul că strămoșii amerindieni erau îmbrăcați în armuri de cupru. De fapt, minele de aramă folosite de primii americani se întindeau pe sute de kilometri în lungul Lacului Superior. Galeriile lor sunt foarte vaste și remarcabil de bine realizate, având în vedere nivelul tehnologic modest utilizat la construcția lor. Cu toate acestea, daca este să dăm crezare primilor coloniști, amerindienii habar nu aveau de existența sau folosința acestor mine! În lucrarea „American Antiquarian” se spune: “Nu există nicio așezare locuită în apropiere de aceste mine de cupru. Nicio locuință, niciun schelet, nici măcar un os nu a fost descoperit”. Nu există decât minele izolate și misterul lor impenetrabil.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock