Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Într-o mină din California s-a descoperit un mecanism complex de aprindere a focului, vechi de zeci de mii de ani! Oamenii din vechime erau chiar atât de involuaţi!?

151

lampa de sarePe 13 februarie 1961, în timp ce efectua săpături în Munţii Coso, de lângă Olancha, din California, geologul amator Mike Mikesell a descoperit ceea ce la început a crezut că era o piatră plină cu cristale. Dar a doua zi, când a tăiat piatra, a observat că aceasta ascundea, după cât se părea, rămăşiţele unui mecanism oarecare, un fragment de tub din porţelan şi metal care semăna cu un aprinzător.

Misteriosul tub avea să stârnească o vie polemică. Deşi obiectul nu a fost studiat amănunţit de cercetători independenţi, piatra dimprejurul lui – care este de fapt argilă -cuprinde cochilii şi alte resturi fosilizate de cel puţin cinci sute de mii de ani. Se crede, de asemenea, că în învelişul geologic se află două obiecte, dintre care unul este asemănător cu un cui, şi celălalt, cu o rondelă.

În opinia unor oameni de ştiinţă, această descoperire constituie un vestigiu tehnologic al unei civilizaţii străvechi, necunoscută de istorici; alţii consideră că, dat fiind numărul mare de puţuri de mină abandonate din regiune, ar fi vorba de un obiect folosit la exploatările miniere. În timp, „lumânarea” s-a înfundat în humă şi s-a întărit, căpătând aspectul unei pietre.

Orgoni Crystal