În ultima perioadă, există în lume o farsă extraterestră globală, contrară învăţăturilor Bibliei?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Ați observat că în ultimul timp au apărut o mulțime de știri despre OZN-uri și extratereștri? Cea mai recentî ştire: două mumii (aşa-zise extraterestre) au fost expuse în faţa Congresului Mexican (vedeţi mai multe în acest articol: Două corpuri „extraterestre”, având mâini cu 3 degete şi ADN necunoscut, vechi de 1.000 de ani, au fost prezentate în faţa Congresului Mexicului pe 12 septembrie 2023). Chiar și agenţia spaţială americană NASA a publicat un raport despre cercetarea OZN, iar șeful acesteia a declarat recent că crede în viața extraterestră (vedeţi videoclipul YouTube). Acest lucru este foarte interesant, nu-i așa?

În cercurile ezoterice și spirituale, se vorbeşte din ce în ce mai mult despre presupuse contacte cu ființe din alte sisteme solare / galaxii, precum arcturienii, pleiadienii, etc. Dar este interesant că chiar Apocalipsa lui Ioan face o profeție despre aceasta, lucru pe care mulți încă nu l-au remarcat:

13. Şi am văzut ieşind din gura balaurului şi din gura fiarei şi din gura proorocului celui mincinos trei duhuri necurate ca nişte broaşte.
14. Căci sunt duhuri diavoleşti, făcătoare de semne şi care se duc la împăraţii lumii întregi, să-i adune la războiul zilei celei mari a lui Dumnezeu, Atotţiitorul.
15. Iată, vin ca un fur. Fericit este cel ce priveghează şi păstrează veşmintele sale, ca să nu umble gol şi să se vadă ruşinea lui!
16. Şi i-au strâns la locul ce se cheamă evreieşte Harmaghedon.

Observați că cele mai multe dintre aceste ființe trimit întotdeauna un mesaj mistic, new age, ezoteric și ocultist. Întotdeauna contrar învățăturilor biblice. Trageți propriile concluzii…


Lasă un comentariu