Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Fetelor! Iată nişte metode tari de a afla când şi cu cine vă veţi mărita!

68

fata77Există mai multe metode de a afla când şi cu cine te căsătoreşti.

1) Cocoşul şi boabele de ovăz

Se spune că în Rusia fetele tinere, doritoare să ştie dacă în anul respectiv se vor căsători, se aşează în cerc şi fiecare presară în faţa ei câteva boabe de ovăz. După aceea, una din ele, aşezată în mijlocul cercului, şi ţinând în braţe un cocoş acoperit, se învârte de câteva ori cu ochii închişi, apoi aruncă pasărea, pe care a avut grijă să o ţină nemâncată. Cocoşul va începe să ciugulească boabele; primele pe care le va înghiţi indică faptul că fata care le-a presărat se va mărita prima; cu cât cocoşul mănâncă mai  lacom, cu atât căsătoria se va face mai repede.

2) Lumânările şi oglinzile

Dacă e normal ca o fată tânără să dorească să se mărite, tot atât de normal este să ştie şi cine îi va fi alesul. Pentru aceasta, la miezul nopţii, ea se duce într-o cameră izolată, unde are două oglinzi plasate paralel, una în faţa celeilalte, şi luminate de două lumânări. Ea se aşează şi spune de trei ori următoarele cuvinte: “Cel care mi-e sortit de bărbat, să vină!” După aceea, se uită în oglindă, în care se reflectă un lung şir de oglinzi. Trebuie să privească într-un punct îndepărtat şi mai întunecat, unde se zice că îşi face apariţia alesul fetei.  Fireşte, cu cît punctul fixat este mai îndepărtat, cu atât mai uşor ca imaginaţia, deja pregătită, să creeze o iluzie plăcută.

3) Gratiile în formă de punte de sub pernă

Persoana care vrea să afle dacă o fată se va mărita repede face, din ramuri împletite, nişte gratii în formă de punte, care este pusă sub perna fetei fără ca ea să observe. A doua zi aceasta va fi întrebată dacă a visat ceva şi dacă ea spune că a visat că trecea peste o punte împreună cu un băiat, e semn că se va mărita în acel an.

4) Bulgărele din mătasea albastră

La pagina 23 a admirabilelor secrete din Petit Albert citim despre metodele de a afla cu cine te căsătoreşti. Trebuie pentru aceasta să ai pulbere de mărgean şi de magnet, pe care să le dizolvi în sânge de porumbel alb. Din pasta rezultată se face un bulgăre pe care îl înveleşti într-o bucată de mătase albastră. Îl agăţi la gât, iar sub pernă pui o rămurică de mirt verde. Astfel, vei vedea în vis pe cel sortit să-ţi fie soţ.

Fetele sau văduvele obţin acelaşi rezultat legându-şi ciorapii cu o crenguţă de plop şi punându-i la căpătâi. Înainte de a adormi, trebuie să-şi frece tâmplele cu un pic de sânge de pupăză.

Orgoni Crystal