Experimente secrete în România cu subiecţi paranormali? Cineva putea să ghicească în viitor până la 28 de ore!?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free) + prelucrare proprie

În controversata carte „Viitor cu cap de mort”, autorul Radu Cinamar (despre care se spune că ar fi avut parte de informaţii de top din serviciile secrete) ne povesteşte de o bază ultrasecretă din apropiere de Bucureşti, unde s-ar fi făcut experimente paranormale cu subiecţi ultradotaţi. Întâmplarea probabil că are loc undeva prin anii ’90.

De exemplu, un subiect (un băiat pe nume Eduard) avea o radiaţie psihică atât de puternică, încât oricine se afla în preajma lui se simţea într-un fel timorat, nesigur, fiind cuprins chiar de o senzaţie de frică. Însă, principala capacitate paranormală a băiatului era puterea telekinetică, adică însuşirea de a putea mişca şi deplasa obiecte materiale fără să le atingă, doar printr-un efort de voinţă. Eduard putea să ridice în aer, de la distanţă, diferite lucruri, menţinându-le sau mişcându-le astfel timp de mai multe minute.

Dar, un alt subiect (Octavian) avea o capacitate paranormală parcă desprinsă din filmele şi cărţile SF. Conform lui Radu Cinamar, acest Octavian putea să prevadă în linii mari evenimente care aveau să se petreacă peste 10-20 de ore, de la momentul prezent în viitor. Octavian ar fi reuşit să-şi îmbunătăţească gradat performanţele până la un interval de 28 de ore în timpul viitor, predicţiile lui fiind chiar din în ce mai exacte. Totuşi, se pare că el nu a fost capabil să depăşească vreodată această limită…

 


Lasă un comentariu