Există vreun „semn divin” în Marea Conjuncţie de pe cer, din data de 21 decembrie 2020, când planetele Jupiter şi Saturn par că se contopesc?


Scriam în articolul acesta – În apropierea Crăciunului lui 2020, ceva extraordinar se va întâmpla cu planetele Jupiter şi Saturn! Despre ce e vorba? – că pe data de 21 decembrie 2020 planetele Jupiter și Saturn vor apărea extrem de aproape una de celălaltă, pe cerul nostru nocturn, făcând să pară că ele s-ar ciocni și să devină un punct de lumină extrem de strălucitor. Rarul fenomen ceresc, care coincide cu săptămâna de Crăciun, va face ca cele două mari planete ale sistemului nostru solar să apară ca o „planetă dublă”, pentru prima dată în aproape 800 de ani.

Unii văd în acest fenomen astronomic extrem de rar ca pe un „semn din ceruri”. De exemplu, potrivit evanghelistului american Paul Begley, „Marea Conjuncție” din 21 decembrie 2020 este unul dintre multele semne profetice pe care Dumnezeu le-a pus în mișcare odată cu crearea lumii. Pastorul Begley are un popular canal YouTube, unde ne vorbeşte despre nişte legături bizare între Biblie și fenomenele naturale.

Într-o emisiune recent televizată, evanghelistul explică: „Este incredibil că avem parte de acest eveniment ceresc atât de rar, în care Jupiter și Saturn se află atât de aproape, creând o stea în cer la fel de strălucitoare ca „Steaua din Betleem”. Nu spun că în acest eveniment ceresc foarte rar va apărea şi Iisus. Nu spun nici că este sfârșitul lumii. Dar ceea ce spun e că acesta este un semn al lui Dumnezeu, şi că ne apropiem mai mult de Venirea lui Iisus Hristos pe Pământ”.

Unii spun că „Marea Conjuncţie” din 21 decembrie 2020 a mai apărut şi la naşterea lui Iisus Hristos, în urmă cu peste 2.000 de ani, atunci când „3 magi de la Răsărit” au interpretat „steaua foarte strălucitoare” pe care au văzut-o ca semn al unei minuni divine.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock