Există un mare secret al operelor lui Brâncuşi de la Târgu Jiu – Masa Tăcerii, Coloana Infinitului şi Poarta Sărutului?


Masa Tăcerii, Coloana Infinitului, Poarta Sărutului – toate aceste capodopere în aer liber au fost realizate de către marele sculptor Constantin Brâncuşi la Târgu Jiu. De ce la Târgu Jiu şi nu în altă parte? Ce are special această localitate? Poate că oraşul se află nu departe de Munţii Retezat şi de Munţii Ţarcu-Rodeanu, consideraţi de unii ca fiind munţi cu o energie înaltă deosebită? (Vedeţi şi articolul – Este adevărat că vârful Muntelui Gugu poate să dispară în anumite condiţii? E posibil ca sub acest munte să existe o bază a unei civilizații extraterestre?).

Însă, conform unei cărţi de ezoterism, s-ar putea să fie mai mult de atât. Astfel, se pare că locul pe care este amplasat întregul complex sculptural de la Târgu Jiu nu a fost ales întâmplător de maestrul Constantin Brâncuși, acest loc având un potențial energetic foarte înalt, în raport cu zonele adiacente. Un bioenergetician pretinde că a observat următoarele în zona acestor sculpturi:

* Deasupra Mesei Tăcerii, la o înălțime de aproximativ 30-40 cm, s-ar afla o sferă de lumină, care este așezată pe două bare luminoase, din energie pură. Aceste bare se intersectează, dar fără a se uni, sub forma literei X. Cele două bare luminoase ies din Masa Tăcerii, se intersectează la mijlocul lungimii lor, dar aparent, iar capetele de sus au rolul de a susține sfera de lumină.

* Fiecare scaun de la Masa Tăcerii are importanța sa ezoterică și nu se poate face o discriminare între ele. Te poți așeza liniștit pe fiecare, iar efectul energeticii vei simți ca o vibrație, ca o pulsate, ca o căldură sau ca înțepături-fulgerături în zonele corpului fizic în care există blocaje energetice.

* Stâlpii verticali ai Porţii Sărutului sunt îmbibați și înveliți în energie suprasensibilă; sunt energii cu manifestare verticală.

* Coloana Infinitului este învelită într-o coloană de lumină suprasensibilă foarte puternică. Dacă se stă în picioare, paralel cu Coloana Infinitului, la o distanță de până la 10 cm, cu fața spre nord sau spre răsărit, energia Coloanei Infinitului va lucra asupra traseelor energetice din corpul fizic, dar în special asupra șirei spinării și capului, unde sunt poziționate chakrele.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock