Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ce se întâmplă în India? O persoană a murit şi alte 227 au fost spitalizate în ultimele zile, din cauza unei „boli misterioase” apărute în India

  •  
  •  
  •  
  •  

blank
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

O ştire îngrijorătoare aflăm tocmai din India, conform bbc.com. Iată ce ne spune această ştire: „Cel puțin o persoană a murit și 227 au fost spitalizate în urma unei boli neidentificate, care a apărut în sudul statului indian Andhra Pradesh. Pacienții au prezentat o gamă largă de simptome, de la greață până la crize și stări de inconștiență, au spus medicii. Oficialii investighează cauza bolii, care se pare că a cuprins orașul Eluru.

Iar această boală are loc tocmai în momentul în care India continuă să lupte împotriva pandemiei mondiale de Covid-19, fiind pe locul 2 în lume în ceea ce priveşte numărul de cazuri de coronavirus. Statul Andhra Pradesh a fost unul dintre cele mai afectate state indiene privind infectările cu noul coronavirus.

Dar Covid-19 nu pare a fi cauza spitalizărilor recente din India. Ministrul sănătății, Alla Kali Krishna Srinivas, a declarat că toți pacienții au avut rezultate negative la testul Covid-19.

„Oamenii care s-au îmbolnăvit, în special copiii, au început brusc să vomite după ce s-au plâns de arsuri la ochi. Unii dintre ei au leșinat sau au suferit crize de convulsii”, a declarat un oficial medical pentru ziarul „Indian Express”.

70 de persoane au fost externate, în timp ce alte 157 se află încă sub tratament, au spus oficialii. Prim-ministrul statului, Jaganmohan Reddy, a declarat că echipe medicale speciale sunt trimise la Eluru pentru a investiga cauza bolii. Domnul Srinivas a spus că probele de sânge ale pacienților nu au dezvăluit nicio dovadă a prezenţei vreunei infecţii virale.

„Am exclus contaminarea apei sau poluarea aerului ca şi cauză după ce oficialii au vizitat zonele în care oamenii s-au îmbolnăvit”, a spus el. „Este o boală misterioasă și doar analizele de laborator vor dezvălui ce este.”

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): bbc.com

P.S. Oare despre ce boală misterioasă e vorba? Să sperăm că nu e nimic infecţios şi e doar un incident izolat…


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu