Site de secrete, stiinta si metafizica

Ce se întâmplă cu trupul unui om, după ce acesta e injectat mult timp cu anumiţi compuşi din aur?

56

Foarte mulți oameni îşi doresc cât mai mult aur. Însă, ei trebuie să ţină cont de faptul că aurul ar trebui să rămână în afara corpului. Extravaganţele de genul decorării hranei cu frunze de aur subțiri este puțin probabil să provoace probleme, deoarece aurul metalic este în general inert din punct de vedere biologic. Aurul va trece prin corp nemodificat.

Aurul are diverse utilizări medicale. Unii compuși din aur sunt injectați în bolnavii de poliartrită reumatoidă, deoarece compușii aceştia contribuie la atenuarea inflamației.

Rinichii și ficatul pot ajuta la eliminarea unei cantități mari de aur din organism. Dar, o expunere îndelungată la aur provoacă probleme; aurul se depune în piele, provocând o afecțiune numită crisiază. Această boală începe cu decolorarea ochilor, transformându-i în maro sau purpurii. În părțile corpului expuse la lumina ultravioletă, particulele de aur adună și împrăștie lumina.

Puțini oameni sunt tratați cu compuşi de aur în zilele noastre. Dar, dacă cumva o faceţi, atunci este posibil să rămâneți cu un aspect permanent de albastru-gri…

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie