Cât de prost poţi să fii, confundând Luna cu un OZN!?

90

Poliţia britanică a primit un apel de urgenţă 999 (112 în sistemul nostru) de la cineva care pretindea că a văzut, de la fereastra sa, un OZN cu lumini strălucitoare, dar care, până la urmă, s-a dovedit a fi doar…Luna! Această întâmplare bizară o putem afla de pe site-ul ziarului britanic Mirror.

Poliţia din Hertfordshire a primit apelul puţin după ora 20, atunci când un bărbat a sunat pretinzând că a văzut lumini strălucitoare pe cer, care se aflau deasupra casei. “Nu este avion” a răspuns intelocutorul poliţiei britanice, după ce operatorul de la Poliţie l-a întrebat dacă poate auzi vreun zgomot de motor. Apoi, bărbatul a insistat că obiectul ciudat se îndreaptă spre el, pentru ca apoi să observe că pur şi simplu s-a oprit!

Mai târziu, bărbatul a sunat din nou la Poliţie şi a spus “N-o să vă vină să credeţi! N-o să vă vină să credeţi! De fapt, era Luna!” Poliţia din Hertfordshire a dat publicităţii această înregistrare pentru a atrage atenţia asupra faptului că asemenea apeluri pot răpi din timpul valoros al Poliţiei, care şi-ar fi putut concentra activitatea spre apeluri cu adevărat folositoare.

P.S. Eu nu am de spus decât un singur lucru: oare unii oameni sunt atât de proşti? Oare observaţiile de OZN-uri de până acum sunt la fel?