Facebook
Orgoni Crystal

“Călugării negri” coordonează baze “subselenare” de pe Lună în care trăiesc 35.000 de oameni! Pe craterele de pe Lună au fost construite străvechi oraşe extraterestre, dar ele au fost distruse acum 113.000 de ani…

Luna extraterestriConform unor conspiraţionişti, în prezent Luna noastră este colonizată, pe satelitul nostru natural existând circa 35.000 de oameni, mai precis, ariani, adică, nu negri, chinezi, japonezi, coreeni, italieni etc. Mai mult decât atât, în interiorul Agenţiei de Securitate Naţională a Statelor Unite (National Security Agency – NSA), există un grup care se intitulează “Călugării negri”. Aceştia sunt oameni, dar interacţionează cu toţi extratereştrii din acest Univers şi care ar dori să intre în contact cu oamenii. Aceşti “călugări negri” sunt atât de familiarizaţi cu sistemul de credinţe al extratereştrilor, astfel încât aceştia nu mai sunt consideraţi a fi oameni de pe Pământ.

Subordonaţi “călugărilor negri”, se află o structură denumită “Blue Moon”, adică “Luna albastră”. Scopul acestei structuri este acela de a superviza bazele de pe Lună, unde se află, aşa cum spuneam mai sus, 35.000 de oameni. “Blue Moon” are în subordine încă două structuri: Alpha 1 şi Alpha 2. Alpha 1 se asigură de securitate, iar Alpha 2 are grijă cu personalul de pe Lună.

Conform aceloraşi conspiraţionişti, Luna noastră este goală pe dinăuntru. Ea ar conţine mari facilităţi subselenare, construite mai întâi de extratereştri, şi apoi de oamenii de pe Pământ. Există câteva deschizături în crusta Lunii, care fac legătura cu bazele subselenare. Oamenii de ştiinţă s-au întrebat de ce atât de multe cratere sunt atât de puţin adânci, în ciuda mărimii lor. Un exemplu este craterul Gagarin, care are dimensiunea de 300 de km şi o adâncime de doar 8 km. În mod normal, el ar fi trebuit să fie între 4 şi 6 ori mai adânc. Răspunsul ar fi acesta: pentru că o mare parte din suprafaţa Lunii a fost construită pe scheletul unui înveliş metalic circular. De fapt, multe din aceste cratere ar fi fost construite în mod artificial. Pe ele, în trecutul îndepărtat, au existat o mulţime de oraşe care au fost distruse acum 113.000 de ani. Alte cratere lunare au fost utilizate ca hangare uriaşe pentru nave spaţiale.

Există mai multe intrări în aceste baze subselenare; cele originale se află în Munţii Taurus, în craterul Jules Vernes şi în craterul Arhimede. “Guvernul negru” a creat şi alte intrări, odată ce au construit mai multe baze subselenare în care se desfăşoară experimente ştiinţifice şi militare pentru noua ordine mondială.

Luna a fost, la origine, unul din sateliţii unei planete, pe nume Maldek. Această planetă se afla într-un sistem solar din Ursa Minor. Luna a fost adusă aici, în sistemul nostru solar, de către extratereştri, pe coada unui asteroid care are o orbită de peste 25.000 de ani. Celălalt satelit al planetei Maldek era satelitul actual al planetei Marte, Phobos. Despre ciudăţenia acestui satelit, puteţi citi mai multe în acest articol: Phobos, satelitul natural al lui Marte, e o mare navă extraterestră?

Să nu uitaţi că acest articol este doar o ipoteză a unor conspiraţionişti. Poate să nu fie adevărat, dar nu trebuie nici să-l respingem total. Citiţi un articol asemănător despre Lună AICI: Cel mai mare secret al sistemului nostru solar: Luna este un fost asteroid, transformat într-o navă spaţială extraterestră acum 14.000 de ani!

Cuvinte-cheie: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Orgoni Crystal

 

Articole inrudite