Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Artefacte construite prin nanotehnologie, de 300.000 de ani vechime, au fost găsite în Rusia. Cine le-a fabricat? Câteva ipoteze uluitoare…


În 1991, în timpul unei investigații geologice pentru extragerea aurului, un grup de arheologi se afla pe malurile râurilor Balbanyu, Narada și Kozhim din Munții Ural. Uimiţi, ei au găsit acolo unele obiecte microscopice extrem de ciudate. Datorită dimensiunilor minuscule ale acelor obiecte, unii sugerează că ele au fost făcute de o civilizație avansată foarte veche. Iar această civilizație ar fi putut dezvolta nanotehnologia în urmă cu aproximativ 300.000 de ani.

Printre aceste obiecte minuscule găsim arbori metalici, spirale și altele – toate încorporate într-o stâncă care are mai mult de 100.000 de ani vechime. Oamenii de știință sunt de acord cu faptul că este imposibil ca o astfel de tehnologie să aibă o vechime de aproximativ 300.000 de ani.

De aceea, cercetătorii clasifică această descoperire drept ceva „anormal”, deoarece se găseşte în locul şi în timpul nepotrivit. Prin urmare, contrazice „istoria oficială”. În general, se caută o explicație logică. Pentru arheologie, este imposibil să afirmăm că a existat un grad de tehnologie și cultură mai avansat decât cel din vremurile noastre.

Cu toate acestea, sunt unii cu mintea mai deschisă care sunt convinși de existența „astronauților antici”, adică a unor ființe extraterestre care au vizitat Pământul în trecut. Sau poate asta să fie dovada „călătoriei în timp”?

Academia Rusă de Științe din Syktyvkar a efectuat diferite teste asupra nanostructurilor, experții găsind caracteristici ciudate. Piesele mai mari sunt realizate din cupru pur, iar cea mai mică din molibden și tungsten. Aceste metale au fost utilizate în vremurile noastre la fabricarea rachetelor și a navelor spațiale, datorită rezistenței lor ridicate la temperaturi înalte.

Ulterior, au fost efectuate investigații suplimentare la Moscova, St. Petersburg și Helsinki, pentru a găsi indicii despre originea acestor obiecte. Oamenii de știință au ajuns la concluzia că aceste componente nu sunt naturale, originea lor fiind artificială; pe scurt, ele au fost construite de cineva.

S-a presupus că nanostructurile ar fi părți ale rachetelor lansate de la baza cosmică de la Plesetsk. Cu toate acestea, trebuie exclusă această posibilitate, deoarece analiza a arătat că acestea au fost găsite prea adânc în interiorul pământului.

Ar putea fi o tehnologie extraterestră? Dacă da, aceste nanostructuri ar confirma vizita astronauților antici în trecutul îndepărtat.


Lasă un comentariu