Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Anthony Hopkins şi întâmplarea sa stranie

168

blankActorul de film Anthony Hopkins a fost protagonistul unui fenomen ciudat. Iată cum s-au petrecut lucrurile: în 1971, lui George Feifer i-a fost furată, într-o parcare din Londra, copia propriei sale nuvele, care se numea “Fata din Petrovka”, pe care el făcuse o mulţime de adnotări.

Doi ani mai târziu, urma să fie produs filmul inspirat din nuvela respectivă, iar Feifer a trebuit să meargă la Viena pentru a-l întâlni pe Anthony Hopkins, care urma să joace în film. Când cei doi s-au întâlnit, Hopkins i-a spus un lucru cu adevărat uluitor: după ce a semnat contractul pentru filmul “Fata din Petrovka”, a căutat în toate librăriile din oraş o carte care să conţină nuvela respectivă, dar în zadar.

În timp ce se întorcea acasă, a văzut pe o bancă din Piaţa London’s Leicester un pachet deschis. S-a uitat atent la el şi, când şi-a dat seama că nu era o bombă, aşa cum crezuse la început, l-a luat în mână. Spre uluirea sa, ţinea în mâini chiar o copie a nuvelei respective. Şi mai mare a fost uimirea lui George Feifer când Hopkins i-a arătat cartea: era tocmai copia adnotată de el însuşi, pe care o pierduse cu doi ani în urmă.

Orgoni Crystal