Antarctica din nou! De data aceasta, a fost descoperit un canal gigantic sub gheaţă! Nu cumva s-a găsit o bază subterană extraterestră?


tunel antarcticÎn mod clar se întâmplă ceva în Antarctica! La începutul lunii ianuarie 2014, un geolog spunea că a detectat transmisii ciudate cu microunde, ce veneau de la 30 de metri sub gheaţă, de la un punct aflat la 25 de kilometri distanţă de baza Neumayer din Antarctica.

Ulterior, s-a aflat că nu erau doar transmisii cu microunde, ci şi o activitate radioactivă, precum şi o cantitate incredibilă de căldură care se afla sub gheaţă şi care topea gheaţa. La locul incidentului, a venit o echipă militară de 18 oameni din SUA, pentru a cerceta întreg locul. După 4 ore, întreaga echipă s-a întors; din 18 oameni, 7 dintre aceştia au trebuit să fie trataţi de urgenţă de doctori împotriva radiaţiilor. Aşa cum spuneam în articol: „Cel mai tulburător lucru sunt chipurile pe care le aveau membrii echipei atunci când s-au întors în bază. Ei arătau de parcă ar fi văzut o fantomă. Erau total speriaţi şi ciudaţi!”

Că se întâmplă ceva bizar în Antarctica, dar ni se ascunde acest lucru, putem afla şi din ştirea de pe National Geographic într-un articol intitulat: „Un canal gigantic de sub gheaţa antarctică, mai mare decât Marele Canion”. Citez din articol:

„Oamenii de ştiinţă din Antarctica de Vest au descoperit o groapă subglaciară mai adâncă decât Marele Canion. Canalul sau valea are 3 kilometri adâncime şi o lungime de 25 de kilometri; în comparaţie, Marele Canion are 1,8 kilometri adâncime (…) Oamenii de ştiinţă nu ştiu când a fost creată valea, dar ei cred că ea are zeci de milioane de ani vechime”.

Coincidenţă că cele două ştiri apar în acelaşi timp? Eu nu cred… E clar că ni se ascunde ceva acolo! O fi o bază subterană extraterestră? Altceva?


Lasă un comentariu