Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Antarctica din nou! De data aceasta, a fost descoperit un canal gigantic sub gheaţă! Nu cumva s-a găsit o bază subterană extraterestră?

  •  
  •  
  •  
  •  

tunel antarcticÎn mod clar se întâmplă ceva în Antarctica! Acum câteva zile, pe 17 ianuarie 2014 scriam acest articol Militarii americani au descoperit îngroziţi, la 30 de metri sub gheţurile Antarcticii, radiaţii şi căldură! Acum, locul e înconjurat de armata americană! Ce-i acolo? Un portal sau o bază extraterestră? Atunci, relatam mărturia unui geolog care spunea că a detectat transmisii ciudate cu microunde, ce veneau de la 30 de metri sub gheaţă, de la un punct aflat la 25 de kilometri distanţă de baza Neumayer din Antarctica.

Ulterior, s-a aflat că nu erau doar transmisii cu microunde, ci şi o activitate radioactivă, precum şi o cantitate incredibilă de căldură care se afla sub gheaţă şi care topea gheaţa. La locul incidentului, a venit o echipă militară de 18 oameni din SUA, pentru a cerceta întreg locul. După 4 ore, întreaga echipă s-a întors; din 18 oameni, 7 dintre aceştia au trebuit să fie trataţi de urgenţă de doctori împotriva radiaţiilor. Aşa cum spuneam în articol: „Cel mai tulburător lucru sunt chipurile pe care le aveau membrii echipei atunci când s-au întors în bază. Ei arătau de parcă ar fi văzut o fantomă. Erau total speriaţi şi ciudaţi!”

Că se întâmplă ceva bizar în Antarctica, dar ni se ascunde acest lucru, putem afla şi din ştirea de pe National Geographic într-un articol intitulat: „Un canal gigantic de sub gheaţa antarctică, mai mare decât Marele Canion”. Citez din articol:

„Oamenii de ştiinţă din Antarctica de Vest au descoperit o groapă subglaciară mai adâncă decât Marele Canion. Canalul sau valea are 3 kilometri adâncime şi o lungime de 25 de kilometri; în comparaţie, Marele Canion are 1,8 kilometri adâncime (…) Oamenii de ştiinţă nu ştiu când a fost creată valea, dar ei cred că ea are zeci de milioane de ani vechime”.

Coincidenţă că cele două ştiri apar în acelaşi timp? Eu nu cred… E clar că ni se ascunde ceva acolo! O fi o bază subterană extraterestră? Altceva?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu