Acest tip deosebit de orhidee seamănă cu chipul unor maimuţe! Ce surprinzătoare poate fi natura…


Imagine: captura instagram.com

Florile sunt extrem de populare, existând o mulţime de oameni iubitori de flori. Există milioane de specii diferite, toate având propriile caracteristici unice. Unele dintre cele mai populare tipuri de flori sunt orhideele. Şi aveţi de unde alege, deoarece există peste 30.000 de soiuri individuale de orhidee!

Dar, dintre acest orhidee, o specie se evidențiază cel mai bine de restul, deoarece arată exact ca maimuțele! Petalele şi staminele acestui tip de orhidee le fac să semene cu fața unei maimuțe. Aşadar, sunt perfecte atât pentru iubitorii de animale, cât și pentru iubitorii flori!

Cunoscută sub numele de Orchid Simia sau Dracula Simia (dragonul-maimuță), nume care a fost dat în 1978 de botanistul Carlyle A. Lueren, aceste flori deosebite se găsesc cel mai adesea în America de Sud şi America Centrală. Totuși, majoritatea oamenilor le numesc orhideea-maimuță.

În total, se estimează că există 118 soiuri diferite ale acestei flori, găsite între Mexic, America Centrală, Columbia și Peru, majoritatea fiind găsite în Ecuador. Florile se bucură de umiditate ridicată și tind să crească la aproximativ 2000 de metri deasupra nivelului mării. Aceste flori frumoase sunt de fapt destul de înalte, unele crescând până la 2 metri înălțime; au un miros specific, similar cu cel al portocalelor proaspete. Nu este de mirare că reprezintă un cadou perfect, însă trebuie să fiţi conştienţi de faptul că creșterea lor acasă poate fi destul de dificilă, întrucât planta necesită condiţii speciale.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock