Două lucruri bizare cu privire la explozia gigantică de la Beirut (Liban): unda de şoc şi „ciuperca atomică”


Imagine: wikimedia.org (Commons Creative – free)

Ştirea zilei de 4 august 2020 pare a fi explozia năucitoare din capitala Libanului, Beirut. Explozia a fost atât de puternică încât ea a distrus cartierul portului din Beirut, a afectat mare parte din capitală, cu clădiri distruse şi case prăbuşite. Ca să vă daţi seama de amploarea ei, pot să vă spun că ea a fost simţită tocmai din Cipru, o insulă aflată la 260 de kilometri de Beirut.

La ora când scriu acest articol (seara zilei de 4 august 2020, aproximativ ora 23), se înregistra deja 27 de morţi şi peste 2.500 de răniţi, dar e posibil ca numărul victimelor să fie mult mai mare.

Deocamdată, se presupune că exploziile violente din Beirut ar putea să fi fost cauzate de „materiale explozibile” confiscate şi stocate într-un depozit din zona portului, ţinând cont de faptul că înainte acolo se înregistrase un incendiu. Deci, să nu fie vorba de niciun atentat terorist.

Însă, dacă ne uităm cu atenţie la materialele video publicate pe social media, în care se poate vedea momentul exploziei gigantice, două lucruri se pot observa: (1) explozia are forma unei ciuperci, ceea ce ne duce cu gândul la o bombă atomică şi (2) unda de şoc produsă pare a fi efectul unui arme cu impuls electromagnetic (aşa numitele arme EMP).

Deocamdată, atât se poate desprinde din acest eveniment tragic. Odată ce alte informaţii interesante vor apărea pe această temă, nu voi ezita să le prezint public…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO