Legenda înfricoşătoare a tunelului japonez Kiyotaki… n-o să vă vină a crede ce se poate întâmpla aici!


Când eram mic şi mă plimbam cu trenul, cel mai mult îmi plăcea să trec printr-un tunel lung. Îmi plăcea senzaţia de a merge cu viteză în întuneric, din care părea că nu mai ieşi niciodată. Însă, unele tuneluri din lume par a fi cu adevărat înfricoşătoare.

Iar în acest articol vom vorbi despre un tunel din Japonia. Aflat în afara orașului Kyoto, tunelul Kiyotaki are reputaţia de a fi unul dintre cele mai bântuite locații japoneze. Construit în 1927, acest tunel rutier lung de 444 metri a fost martor la multe morți și accidente bizare.

Se crede că tunelul este bântuit de fantomele tuturor lucrătorilor care au murit în timp ce îl construiau în condiții dure de muncă. Oamenii susțin că fantomele acestor lucrători pot fi adesea văzute lucrând în acest tunel noaptea. Şi, dacă treceţi cu maşina prin tunel, vă puteţi speria şi produce chiar un accident teribil.

În tunelul japonez există o oglindă care a câștigat, de asemenea, suficientă faimă negativă. Conform unei legende locale, dacă vă uitaţi la oglindă și vedeţi o fantomă, veţi sfârşi în curând de o moarte oribilă. Mulți susțin chiar că lungimea tunelului poate varia în funcție dacă îl măsuraţi noaptea sau în timpul zilei.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO