„Capul gigant al unui extraterestru iese dintr-un OZN” – crede un cercetător OZN (Scott C. Waring) într-o imagine incredibilă de pe Google Earth


capul unui extraterestru 1Celebrul blogger Scott Waring, autorul blogului despre OZN-uri şi extratereştri, UFO Sightings Daily, a făcut o descoperire extraordinară. Pornind de la emailul unui cititor, Scott se pare că a descoperit capul gigant al unui extraterestru, prezent într-o fotografie de pe Google Earth. Iată ce scrie Scott:

„Am primit un raport de la un tip din Newfoundland, care a găsit un OZN pe Google Earth, în Trout Creek, zona Montana. Am investigat și am făcut câteva capturi de ecran care mi-au relevat câteva lucruri care nu erau vizibile de prima dată … evident se observă un cap de extraterestru ieșind dintr-un OZN! Uitaţi-vă cu atenție la umbra și curbura din jurul capului și veți ști că totul este real.

Sunt absolut uimit că avem o dovadă reală a unui extraterestru cu această fotografie. Am crezut că era doar un OZN, dar acest cap ieşind în afară este o dovadă că nu toate OZN-urile sunt drone extraterestre, iar unele sunt controlate de extratereştri reali. E o fotografie foarte interesantă şi eu sper că şi voi credeţi la fel. Știu că Google șterge toate OZN-urile despre care primesc rapoarte, în termen de 3-6 luni. Am raportat peste 50 și nu cred că vreo fotografie se mai află acolo. Deci, vă rugăm să înregistraţi acest OZN de pe Google Earth și încărcați videoclipul pe YouTube, astfel încât şi ceilalți să poată vedea… sau pur și simplu copiați clipul meu și daţi share la el. Sunt de acord cu asta. În acest fel, OZN-ul, chiar dacă va fi șters, va exista dovada sa în mai multe videoclipuri. Mulțumiri.”

Coordonatele de pe Google Earth ale acestei descoperiri sunt: 47°51’17.60″N , 115°36’42.60″V. Las libertatea fiecăruia să creadă ceea ce doreşte…

capul unui extraterestru 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO