Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Zoe Ceauşescu şi Petre Roman ar fi vrut să aibă o relaţie de dragoste, dar i-a despărţit Elena Ceauşescu. De ce?


Au existat după Revoluţia Română din ’89 zvonuri conform cărora fiica soţilor Ceauşescu, Zoe Ceauşescu, ar fi avut o relaţie sentimentală cu tânărul Petre Roman, cel care a devenit premier al României după 1989. Cât de adevărat este un asemenea zvon? Se pare că nu iese fum fără foc, iar Dumitru Burlan, fost colonel de Securitate (care s-a ocupat cu securitatea soţilor Ceauşescu) spune adevărul într-o carte publicată:

* Zoe era încă elevă, iar Petre Roman tocmai terminase liceul. Se întâlneau în Parcul Herăstrău, ţinându-se de mână.

* Cei doi erau supravegheaţi de ofiţerii de Securitate. La un moment dat, Elena Ceauşescu a întrebat de fiică-sa, Zoe, unde se află, pentru că voia să aibă o discuţie.

* Tovarăşa Elena s-a dus şi s-a întâlnit cu cei doi, acolo în parc, unde a stat preţ de 10-15 minute şi s-a uitat la Zoe şi Petre. A fost suficient pentru ca Petre să dispară la studii, la Toulouse, în Franţa. 

Zoe Ceauşescu s-a născut în 1949, iar Petre Roman în 1946, aşadar întreaga scenă trebuie să se fi petrecut în 1965-1966, după ce Ceauşescu a ajuns la putere. De ce oare Elena Ceauşescu n-a vrut ca fiica ei să aibă o relaţie cu Petre Roman?


Lasă un comentariu