Zoe Ceauşescu şi Petre Roman ar fi vrut să aibă o relaţie de dragoste, dar i-a despărţit Elena Ceauşescu. De ce?


Au existat după Revoluţia Română din ’89 zvonuri conform cărora fiica soţilor Ceauşescu, Zoe Ceauşescu, ar fi avut o relaţie sentimentală cu tânărul Petre Roman, cel care a devenit premier al României după 1989. Cât de adevărat este un asemenea zvon? Se pare că nu iese fum fără foc, iar Dumitru Burlan, fost colonel de Securitate (care s-a ocupat cu securitatea soţilor Ceauşescu) spune adevărul într-o carte publicată:

* Zoe era încă elevă, iar Petre Roman tocmai terminase liceul. Se întâlneau în Parcul Herăstrău, ţinându-se de mână.

* Cei doi erau supravegheaţi de ofiţerii de Securitate. La un moment dat, Elena Ceauşescu a întrebat de fiică-sa, Zoe, unde se află, pentru că voia să aibă o discuţie.

* Tovarăşa Elena s-a dus şi s-a întâlnit cu cei doi, acolo în parc, unde a stat preţ de 10-15 minute şi s-a uitat la Zoe şi Petre. A fost suficient pentru ca Petre să dispară la studii, la Toulouse, în Franţa. 

Zoe Ceauşescu s-a născut în 1949, iar Petre Roman în 1946, aşadar întreaga scenă trebuie să se fi petrecut în 1965-1966, după ce Ceauşescu a ajuns la putere. De ce oare Elena Ceauşescu n-a vrut ca fiica ei să aibă o relaţie cu Petre Roman?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock