Un cercetător spune că Gobekli Tepe, un sanctuar din Turcia, vechi de 12.000 de ani, este o imensă „maşină energetică”


Foto: captura videoclip YouTube

Gobekli Tepe este un sanctuar neolitic ridicat pe o creastă de munte din sud-estul Anatoliei, Turcia. Acesta este cea mai veche structură religioasă cunoscută realizată vreodată de om. Cel mai probabil, sanctuarul a fost construit de către oameni în cursul mileniului al X-lea î.Hr., situl fiind excavat de către arheologi turci și germani încă din anul 1994. Aşadar,  Gobekli Tepe are cel puţin 12.000 de ani vechime!

Cercetători din întreaga lume spun că Gobekli Tepe este doar un sit megalitic. Totuşi, Dr. Sam Osmanagich, un cercetător bosniac independent, a fost primul om de ştiinţă care a măsurat energetic acest sit arheologic, din toate punctele de vedere: câmpul magnetic, nivelul de energie orgonică, nivelul de concentrare a ionilor negativi, nivelul de infrasunete,  de ultrasunete, câmpurile de bioenergie. Concluzia sa este şocantă: Gobekli Tepe este o imensă maşinărie energetică! Dacă este adevărată, asta înseamnă că Gobekli Tepe a fost construit cu acest scop.

Şi poate, nu e singurul loc din lume construit astfel. Eu bănuiesc că şi situl arheologic dacic de la Sarmizegetusa este şi el o imensă maşinărie energetică. Probabil că oamenii din vechime deţineau secretele construcţiilor geometrice şi aşezările lor pe anumite „puncte” de pe Terra. Şi nu, nu erau doar simpli „vânători”, „oameni din peşteri”, aşa cum mulţi istorici îi consideră, ci poate că e vorba de nişte vechi civilizaţii dispărute, mult mai avansate decât credem noi.

Dr. Sam Osmanagich este recunoscut în lume pentru că a identificat şi descoperit faimoasele piramide din Bosnia. El le-a cercetat mult timp şi a ajuns la concluzia că aceste piramide emit „câmpurile de torsiune ale lui Tesla”, care sunt de 10 miliarde de ori mai rapide decât viteza luminii (vedeţi articolul din 2017: Un cercetător crede că piramidele bosniace emit câmpurile de torsiune ale lui Tesla, care sunt de 10 miliarde de ori mai rapide decât viteza luminii).

Foto: captura videoclip YouTube

Videoclipul YouTube cu toată concluzia Dr. Sam Osmanagich despre Gobekli Tepe îl puteţi vedea AICI.