Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Şoriceii surferi

71

blankDe două ori pe săptămână, Boomer Hodel, din Hawaii, îşi ia cei doi şoricei de suflet, Tofu şi Fin, şi merg să facă surf. După câteva săptămâni de antrenament, cele două animele de suflet ale adolescentului din SUA, Tofu şi Fin, în vârstă de un an, au deprins arta surfului, relatează Daily Mail.

În prezent nu se feresc deloc de senzaţiile extreme, avântandu-se plini de curaj, cu plăcile lor în miniatură, în valuri de peste 1,20 metri înălţime. Stau în apă aproximativ 20 de minute, timp în care cad mai rar decât surferii experimentaţi, înainte de a se usca la soare, admiraţi de o plajă întreagă. Potrivit stăpânului, cei doi şoricei, înotători nativi, “au un spirit extrem de aventuros”, momentul în care trebuie să iasă din apă fiind un chin pentru Boomer.

Prima dată, cei doi au făcut cunoştinţă cu apă din greşeală, fiind duşi de stăpân pe plajă din Laniakea pentru o baie de rutină. Cum şoarecilor le-a plăcut la nebunie, ieşirile la plajă s-au îndesit. În prezent, rozătoarele sunt la regim, fapt ce le-a îmbunătăţit vizibil perfomanţele. “Le dau proteină şi mâncăruri cu puţini carbohidraţi” a dezvăluit Boomer.

Orgoni Crystal