Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Se află Pământul într-o bulă abnormală de spaţiu-timp?

65

cosmologiePământul s-ar putea afla într-o “balon” atipic de spaţiu-timp, din care cea mai mare parte a sa este vidată, relatează USA Today. Aceasta ar fi explicaţia pentru acceleraţia aparentă a expansiunii universului, a cărei cauza este considerată energia neagră (forma ipotetică de energie, capabilă de a pătrunde prin orice tip de materie şi de a împinge totul “în afară”).

Părerea generală actuală este că 74% din univers este alcătuit din energie neagră, în proporţie de 21% format din materie neagră, materia “normală” ocupând doar 5%.

Supernovele sunt considerate a fi indicatoare conform cărora distanţa se poate calcula cu exactitate. Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Oxford din Anglia au descoperit că acestea par să se îndepărteze de Pământ mai repede decât ar fi normal, iar concluzia a fost că viteza mai mică a acestora s-ar obţine doar într-o zonă a universului în care materia ar ocupa mai puţin spaţiu decât în alte zone.

“Teoria vidului” sfidează principiul impus în ştiinţă în urmă cu 450 ani: Nicholas Copernicus a demonstrat că Pământul se învârte în jurul Soarelui şi nu invers. A revoluţionat ştiinţa, iar majoritatea teoriilor ulterioare au fost nevoite să-l respecte. Pentru că un argument să fie valabil era nevoie să nu fie aplicabil doar Pământului. Însă potrivit recentei teorii, Pământul se afla într-o poziţie unică, ceea ce pare încă improbabil pentru majoritatea oamenilor de ştiinţă.

Orgoni Crystal