Porcii chiar zboară!

249

porcusor zburatorŞtiţi că există vorba aia “când o zbura porcii”, care înseamnă “niciodată”. Ei bine, se pare că porcii zboară! Acest porcuşor din imagine este fericit să arate lumii ce poate să facă. Are doar 6 luni, dar Scarlett, un porcuşor dintr-o specie rară, a învăţat să sară în sus, de pe loc, cu ajutorul unei plase elastice. Proprietarii animalului, Gwen şi Steve Howell, spun că porcuşorului îi place atât de mult această experienţă, încât copiii lor, Tara (14 ani) şi Alex (8 ani) trebuie să-şi aştepte rândul pentru a se juca pe trambulină.

Dl şi dna Howell, amândoi agenţi imobiliari, au şapte purceluşi în ferma lor din Shrewsbury, Marea Britanie. Tatăl porcuşorului Scarlett, Percy, a fost primul care a încercat trambulina, dar în prezent a ajuns atât de gras, încât ar strica-o dacă ar folosi-o.

Cuplul de fermieri plănuieşte să prezinte talentele lui Scarlett producătorului britanic de televiziune Simon Cowell, în preselecţia pentru emisiunea sa “Britanicii sunt talentaţi”. Dna Howell a declarat: “Scarlett va sări în sus, iar alţi doi porcuşori de-ai noştri, Arthur şi Polly, vor face un dans în apropiere. Sperăm ca juriul să fie impresionat.”