Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Oamenii de ştiinţă italieni se joacă cu focul: au început să sape într-un vulcan care ar putea omorî milioane de oameni la nivel global

104

blankPe site-ul Zen Haven.dk, am întâlnit un articol îngrijărător care sună destul de apocaliptic: “Italia începe săparea într-un super-vulcan, care ar putea omorî milioane de oameni”. Citesc câteva fragmente din el:

De-a lungul golfului Napoli de la Pompei, acolo unde mii de oameni au fost incineraţi de erupţia muntelui Vezuviu în anul 79 d.Hr., se află ascuns un super-vulcan, care ar putea omorî milioane de oameni într-o catastrofă de mii de ori mai dezastruoasă, spun oamenii de ştiinţă. Noroiul fierbinte şi găurile cu aburi sulfuroşi din zona de vest a Napoli, cunoscută şi sub numele de Campi Flegrei sau Câmpurile Phlegraene (din cuvântul grecesc “ardere”) constituie o atracţie turistică majoră.

Dar zona de o activitate seismică intensă, despre care oamenii din vechime credeau că a fi intrarea în iad, ar putea pune în pericol întreg globul pământesc, ca urmare a unei posibile erupţii vulcanice catastrofale.

“Aceste zone reprezintă locul de unde pot apărea erupţii ce pot crea efecte catastrofale globale, comparabile cu impacturile majore ale meteoriţilor”, spune Giuseppe De Natale, şeful proiectului de sondare sub pământ, pentru monitorizarea căldării vulcanului. Un asemenea impact meteoric se pare că a cauzat dispariţia dinozaurilor în urmă cu 65 de milioane de ani în urmă, lăsând pământul în întuneric.

Oamenii de ştiinţă intenţionează să sape 3,5 kilometri în pământ, pentru a monitoriza uriaşa căldare vulcanică din apropiere de Pompei şi a oferi avertismente despre orice posibilă erupţie vulcanică.

P.S. Aceste săpături sunt însă periculoase, întrucât pot crea cutremure potenţiale sau poate face ca magma vulcanului să “evadeze”. Sper că oamenii de ştiinţă italieni nu se joacă cu focul… În plus, de ce vor ei să monitorizeze acest “vulcan ascuns”? Există informaţii de care n-ar trebui să aflăm?

Orgoni Crystal